Vinde peste 500 de tone de hartie din paduri certificate. FSC Friday in Bucuresti, la Antalis.
Joi, 27 Septembrie 2012

(Adplayers, Iulian Toma) Distribuitorul de hartie si suport de comunicare Antalis vinde anual peste 500 de tone de hartie obtinute prin tehnologii responsabile din paduri certificate, au dezvaluit pentru adplayers oficialii companiei.

Potrivit reprezentantilor Antalis, din ce in ce mai multe companii angajate in tehnologii verzi pun din ce in ce mai mult pret pe hartia obtinuta din paduri certificate, unde pentru fiecare copac taiat, producatorul certificat garanteaza unul plantat. Acesta este si motivul pentru care distribuitorul de hartie si-a propus sa organizeze si in Romania FSC Friday 2012.

Organizat in parteneriat cu organizatia nonguvernamentala FSC, in cadrul evenimentului programat vineri, 28 septembrie, la sediul central din Bucuresti, Antalis ii invita pe cei interesati (in limita locurilor disponibile) sa descopere diferentele care rezulta din folosirea hartiei ce provine din paduri certificate versus hartia provenita din paduri defrisate.

FSC® este o organizatie independenta, neguvernamentala, nonprofit, care are ca scop promovarea administrarii responsabile a padurilor la nivel mondial, fondata in 1993, reprezentata in peste 50 de tari. Peste 125 milioane de hectare de padure detin certificat FSC® 

PUBLICITATE: