Unisol gateste cu ulei din prima presa
Miercuri, 22 Martie 2006

Unisol gateste cu ulei din prima presa( AdPlayers.ro ) Bunge Romania scoate, primul ulei din prima presa de pe piata romaneasca. Potrivit reprezentantilor de relatii publice de la Saatchi & Saatchi, noul Unisol - din ulei de prima presa, contine doar uleiul obtinut prin simpla presare a semintelor de floarea soarelui si „este ingredientul perfect pentru gospodina care doreste sa pregateasca cele mai gustoase mancaruri traditionale romanesti”.

Campania este realizata de agentia Saatchi & Saatchi, noul Unisol fiind promovat prin intermediul unui spot TV, direct mailing, campanie de presa si materiale promotionale. 

Unisol gateste cu ulei din prima presa

Campanie: perioada / canale media

Noul Unisol poate fi deja cumparat de catre consumatori. Scrisorile catre consumatorii din baza de date Unisol au ajuns si ele in toata tara. campania pe TV a inceput  sambata, 18 martie, primul spot fiind difuzat intr-o pauza de publicitate din emisiunea Surprize, surprize. Campania va rula timp de 6 saptamani, pe mai toate posturile de televiziune. Insertii de presa cu Unisol de prima presa se vor regasi in publicatii de specialitate.

Unisol gateste cu ulei din prima presa

Imaginea noului produs: Maria Dragomiroiu

"Copilaria mea este intr-adevar legata de viata la tara.... Iar ingredientele naturale sunt foarte importante pentru mine" - spune Maria Dragomiroiu, solista de muzica populara si o gospodina desavarsita care a ales sa reprezinte imaginea noului produs si sa gateasca cu Unisol - din ulei de prima presa.

Conform agentiei, echipa Saatchi & Saatchi consacrata clientului  Bunge Romania ii reuneste pe Iosif Oprescu - Art director, Anatoli Cicurovschi – Copywriter, Elena Catanchin - Productie audio-video, Carmen Barda - Account director, Adriana Ancuta - Account executive, Oana Hurdubelea - PR supervisor.

Media este gestionata de Zenith Media. „Echipa Zenith a stat si a cugetat la cele mai pline de efect momente in care Noul Unisol sa le spuna romancelor povestea primului ulei obtinut din prima presa”, afirma reprezentantii Saatchi&Saatchi.

"Liderul incontestabil al pietei uleiurilor comestibile"

Potrivit promotorilor noului produs, Unisol® - din ulei de prima presa este un produs unic in Romania, produs al companiei Bunge Romania.

„Unisol este liderul incontestabil al pietei uleiurilor comestibile. Noul produs subscrie inovatiei ce face parte din strategia de crestere a grupului Bunge in lume”, a declarat Jean Louis Gourbin, CEO Bunge Europe, prezent la lansarea noului produs in Romania. „Unisol - din ulei de prima presa este rezultatul muncii de cercetare derulate in cadrul centrului de cercetare & dezvoltare al grupului Bunge" , a conchis Gourbin.

Irina Toma (info@adplayers.ro )

Unisol gateste cu ulei din prima presa

PUBLICITATE: