UPC devine Vodafone din 31 martie 2020
Joi, 05 Martie 2020

 

Credit: Vodafone

Actiunea reprezinta o etapa a procesului de integrare, care a inceput in 2019, imediat dupa aprobarea achizitiei UPC de catre Comisia Europeana

AdPlayers. info

Vodafone Romania si UPC Romania au demarat proiectul de fuziune dintre cele doua companii. Data efectiva a fuziunii este 31 martie 2020 si reprezinta o etapa a procesului de integrare, care a inceput in 2019, imediat dupa aprobarea achizitiei UPC de catre Comisia Europeana. Ca urmare a fuziunii, UPC Romania isi va inceta existenta ca entitate juridica, fiind absorbita de catre Vodafone Romania.

Vodafone Romania va initia in perioada urmatoare o ampla campanie de informare a clientilor UPC Romania, prin toate canalele – scrisori de informare care vor insoti factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate pe platformele digitale Vodafone si UPC, cu privire la faptul ca Vodafone Romania S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicatii, incepand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele doua companii, precum si despre toate modificarile relevante legate de aceasta schimbare.

Mai mult in Business, Rebranding


PUBLICITATE: