Trei top-modele romance, in Calendario Peroni:Catrinel Menghia, Madalina Ghenea si Carmen Prodan
Joi, 06 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Peroni Nastro Azzurro lanseaza in Romania noua campanie de comunicare globala, Calendario Peroni. Noua campanie integrata Peroni reprezinta o productie de peste 50 milioane dolari, abordaeaza atipic comunicarea unei marci de bere. Incepand cu luna decembrie 2007, Calendario Peroni va rula la nivel national pe toate canalele media.

Campania a fost lansata in premiera mondiala in Africa de Sud pe 15 noiembrie, iar Romania este prima tara care prezinta Calendario Peroni dupa lansarea internationala. Campania va rula in decursul anului urmator in toate cele 12 tari in care este prezenta marca. Investitia semnificativa in noua campanie vine in continuarea unui an de importanta crestere globala pentru Peroni Nastro Azzurro. La nivel international, se vand peste 5 sticle de Peroni per secunda.

Calendario Peroni este o campanie integrata ce include spotul filmat in maniera deja clasica Peroni, executii inovative de print, dar si o initiativa noua, calendarul Peroni pentru anul 2008. Peroni Nastro Azzurro celebreaza eternul sic italian, fiecare luna a calendarului este o interpretare a frumusetii clasice si spiritului italian.

Catrinel Menghia, Madalina Ghenea si Carmen Prodan sunt cele trei top-modele din Romania alese sa faca parte din distributia de modele internationale ce apar in cadrul campaniei.

Catrinel Menghia a lucrat pentru nume importante din moda, Giorgio Armani, Wolford,  Triumph, Imec, Lise Charmel, Argento Vivo, Levi’s, Mariella Burani, Chiarugi, Baci Rubati, Swish, Searle dar si pentru cele mai importante reviste de profil, Vogue, Sports Illustrated, Cosmopolitan.

Carmen Prodan a mai lucrat pentru Fendi, Giorgio Armani, Trussardi. Este noua imagine a casei John Richmond, in campania fotografiata la Londra de catre celebrul Bryan Adams. Madalina Ghenea si-a inceput cariera in modelling foarte devreme, a lucrat pentru case de moda importante, iar dupa o perioada dedicata scolii este din nou pe podiumuri si in editoriale.

Alaturi de cele trei top-modele din Romania care momentan lucreaza si locuiesc la Milano, castingul campaniei Calendario Peronia fost completat de modele din Italia, Statele Unite si Columbia.

FOTO: Catrinel Menghia, Madalina Ghenea si Carmen Prodan....

PUBLICITATE: