Trading digital de 1,25 Mil. EUR. Infinit Solutions se mandreste ca este romanca.
Luni, 10 Martie 2014
 adplayers. Iulian Toma

Daca multe fete frumoase ale publicitatii romanesti incearca sa-si marite independenta prin alte parti ale lumii, avem si una mandra de statutul de romanca. Drapelul romanesc este la loc de frunte la intrarea in cladirea Infinit Solutions.

„Suntem o agentie Romaneasca si ne mandrim foarte mult cu acest lucru, si in tara, si afara”, afirma pentru adplayers Alex Cernatescu CEO si unul dintre fondatorii agentiei de comunicare digitale Infinit Solutions, ales nu intamplator sa faca parte si din Comitetul de Conducere al Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

Cu o echipa de aproximativ 45 de angajati, in anul 2013 compania a mentinut cifra de afaceri din anul precedent, cu o usoara crestere la 1,25 Milioane de euro. Agentia nu face un subiect de presa de specialitate din clientii noi, ci pastreaza aproape aceiasi clienti pe care ii serveste de ani buni, la care se adauga si cateva noutati.

„Ne bucuram ca am avut stabilitatea pe care ne-o dorim, am inlocuit cateva conturi cu unele noi si am reusit sa pastram cifra de afaceri cu o usoara crestere. Am mizat pe eficientizare foarte mult si a fost un an de reglare interna si „asezare a trupelor” astfel incat sa putem servi si conturi regionale.” adauga Cernatescu.

„Infinit a pus intotdeauna focus pe clientii pe care ii are, deci marea parte a eforturilor noastre se duc in servisarea cat mai buna a clientilor actuali, lucru care a dus si la pastrarea in agentia noastra a majoritatii conturilor pe perioade de ani buni”.

Tradigital se vinde cel mai bine.

Potrivit lui Cernatescu, serviciile vedeta de departe sunt cele de strategie de comunicare in digital, incluzand aici si partea de digital media dar si cele de creatie multi-dimensionala. „De asemenea am intrat foarte mult in partea de produs efectiv alaturi de unii dintre partenerii nostri, lucru care s-a vazut foarte pozitiv in rezultatele lor de vanzari”, adauga managerul companiei.

Agentia se lauda cu rezultate masurabile, motiv pentru care, cu sprijinul clientilor, managerul infinit Solutions prezinta cifrele exacte ale evolutiei mai multor proiecte derulate de companie cu propriul produs Infinit Tradigital.



„Cei interesati pot vedea toate detaliile legate de felul in care am masurat si mai ales, cu amabilitatea clientului, putem mentiona ca nu a fost o investitie excesiva (cateva mii de Euro) in modelarile de produs pe care le dezvoltam. Dimpotriva, vorbim de o investitie foarte bine targetata care pleaca intotdeauna de la ascultarea si intelegerea foarte buna a nevoilor consumatorilor si bineinteles libertatea agentiei de a intra in produsul cu vanzare „in magazin” si de a-l extinde in digital".

Cazul Inmedio este doar unul dintre cele prezentate de Alex Cernatescu, invitat la evenimente de profil.  http://www.slideshare.net/AlexCernatescu/digital-marketing-forum-2014-inmedio-case-study-trends-that-are-already-happening

Cum arata 2014?

„Urmarim cresterea agentiei si mai ales cresterea in regiune. Unul dintre obiectivele noastre este de a reusi pana la sfarsitul lui 2014, pe baza noilor conturi si proiecte regionale pe care le-am semnat recent, sa stabilim o infrastructura care sa livreze cat mai eficient in acest context” subliniaza Alex Cernatescu planurile agentiei.

„In ceea ce priveste estimarile cifrei de afaceri pentru 2014 lucrurile arata optimist si credem foarte mult ca acest an a inceput aratand ca lucrurile se vor misca in directia dorita”

De sapte ani in business-ul de marketing si comunicare, Infinit Solutions face si din independenta agentiei prilej de sarbatoare. „Suntem foarte mandri ca ne-am pastrat independenti in tot acest timp si ca, alaturi de clientii si partenerii nostri, am facut ca lucrurile sa mearga” conchide managerul companiei, pentru adplayers report.

Despre companie:

Profilul Infinit Solutions

Anul fondarii: 2007

Numar de angajati: ~45

Ultima cifra de afaceri publica, CA 2012: ~1.2 M Euro

Estimare aproximativa CA 2013: ~1.25 M Euro

Mai mult in adplayers report


PUBLICITATE: