Timp de livrare cat mai rapid si calitate in curierat. Sameday Romania eficientizeaza cu Vodafone.
Vineri, 15 Octombrie 2021

 

Credit. Vodafone Romania

Vodafone a furnizat solutii de ultima generatie pentru automatizarea si imbunatatirea fluxurilor operationale ale Sameday Romania, care contribuie la eficientizarea proceselor companiei de curierat. Centrul logistic Sameday din Rudeni dispune de tehnologii de ultima generatie care scurteaza pana la de trei ori timpii de sortare a expedierilor. Solutia completa de echipamente mobile si conectivitate pentru curieri pe care o utilizeaza Sameday contribuie la eficientizarea si automatizarea procesului de livrare a comenzilor;

AdPlayers. Info

Sameday Romania eficientizeaza procesului operational cu Vodafone Romania. Compania colaboreaza cu Vodafone pentru continuarea directiei de inovare pe care compania o urmareste, anunta compania.

In cadrul procesului, Vodafone Romania este partener in furnizarea de solutii complete de digitalizare pentru automatizarea si imbunatatirea fluxurilor operationale, care asigura o eficienta sporita a intregului proces, de la sortarea expeditiilor si pana la livrare. Toate solutiile implementate sunt conectate la o platforma unica ce asigura administrarea tuturor proceselor operationale.

Timp de livrare cat mai rapid si o calitate foarte buna a serviciilor de curierat

“Parteneriatul cu Vodafone Romania se incadreaza in directia de digitalizare a companiei pe care am inceput-o de peste patru ani. Colaborarea noastra potenteaza tehnologiile pe care le utilizam pentru revolutionarea experientei de livrare si ne ajuta sa fim mai agili intr-un domeniu caracterizat de viteza. Coordonarea, eficienta si capacitatea de reactie rapida sunt elemente cheie pentru Sameday, iar digitalizarea fluxurilor raspunde nevoii noastre de armonizare a proceselor interne cu asteptarile consumatorilor” a spus Elena Stoica, Chief Commercial Officer Sameday.

,,Clientii si destinatarii nostri isi doresc un timp de livrare cat mai rapid si o calitate foarte buna a serviciilor de curierat. Prin inovatie reusim sa raspundem acestor exigente cu performante mai bune decat media pietei si o experienta client imbunatatita”,a adaugat Stoica.

Dinu Dragomir, Director Strategic Segment, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania, a adaugat.

“Aceasta colaborare este o poveste de succes, atat pentru Vodafone Romania, cat si pentru Sameday. Ne bucura faptul ca prin solutiile noastre am ajutat Sameday sa continue sa inoveze pe piata serviciilor de curierat din Romania, sa creasca eficienta operationala prin digitalizarea si automatizarea unor procese esentiale, pastrand totodata nivelul de calitate asteptat de clienti. Dincolo de succesul acestor implementari, pentru noi este mai ales un parteneriat de succes, bazat pe incredere, colaborare si implicare totala din partea echipelor de proiect”

O componenta importanta in procesul de eficientizare si digitalizare o reprezinta solutia pentru centrul logistic Sameday din Rudeni, unde se desfasoara mare parte din operatiunile de descarcare, incarcare si sortare a coletelor in vederea expedierii. Centrul logistic utilizeaza solutia Vodafone integrata de echipamente rigidizate, specifice industriei de curierat si logistica, conectate la infrastructura companiei prin retelele Vodafone, fixa si mobila. Echipamentele utilizate de catre angajati in depozite le ofera acestora viteza superioara de scanare si mobilitate ridicata in manipularea coletelor, astfel incat, timpii de sortare a expedierilor sunt mult optimizati.

Pentru eficientizarea si automatizarea procesului de livrare a comenzilor, Vodafone a implementat pentru Sameday o solutie completa de date si echipamente mobile – echipamente de scanare si imprimante mobile – pentru curieri.

Prin intermediul acestei solutii, curierii pot efectua o serie de operatiuni in timp real, eficientizand, astfel, procesul de livrare: pot schimba statusul comenzilor, pot accesa informatii din baza de date, pot verifica coletele, pot incasa ramburs si pot emite chitanta in format electronic. Solutia permite Sameday sa sustina cresterea numarului de curieri, accelerand timpul de echipare a acestora, precum si imbunatatirea timpilor de certificare si implementare a solutiilor mobile in intreaga organizatie.

Prin intermediul platformei software integrate, Sameday are la dispozitie informatii despre performanta echipamentelor, atat cele utilizate in centrul logistic, cat si cele care echipeaza curierii, modalitatea de utilizare a acestora, dar si mentenanta lor predictiva. Din aceeasi platforma, echipa IT poate interveni de la distanta si poate prelua controlul echipamentului mobil oricand este nevoie.

Nu in ultimul rand, inca de la lansarea serviciului de livrare la punct fix, in lockere, in 2019, Sameday a implementat solutia Vodafone pentru conectarea, monitorizarea si administrarea de la distanta a retelei de lockere easxybox. Reteaua de lockere s-a extins accelerat, ajungand astazi la  aproximativ 1.750 de puncte de livrare de proximitate la nivel national.

Reteaua de easybox este monitorizata si administrata de la distanta cu ajutorul solutiei Vodafone, care integreaza un router profesional industrial conectat in permanenta la o retea de date VPN. Solutia ofera informatii in timp real despre alimentarea compartimentelor, disponibilitatea acestora, statusul alimentarilor, ridicarilor si retururilor, alimentarea cu energie electrica a unitatilor.

Prin solutia Vodafone, Sameday Romania are posibilitatea de a reconfigura echipamentele de la distanta, fara a fi nevoie de interventie la fata locului, iar modalitatea de conectare prin reteaua de date Vodafone asigura flexibilitate in ceea ce priveste amplasarea lockerelor, eliminand dependenta de o infrastructura de comunicatii fixe.

Mai mult in Business, Tehnologie, Telecom,


PUBLICITATE: