The Group confirma lansarea Navidoo, cu Vlad Stan
Joi, 14 Februarie 2008


(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

The Group confirma informatiile de ieri, din AdPlayers, privind lansarea unui proiect cu fostul general manager de la Vodanet - Vlad Stan, acum doar actionar in compania pe care o fonda in urma cu 8 ani.

 

Intr-o informare trimisa in cursul zilei de astazi, grupul independent de marketing si comunicare spune ca lanseaza agentia specializata de comunicare interactiva si internet Navidoo, in parteneriat cu cu Vlad Stan, acum doar actionar la Vodanet.

 

“Inca de la inceputul anului trecut, cand am preluat compania New Media, am anuntat intentia noastra de a ne dezvolta in domeniul comunicarii interactive”, a declarat Zoltan Szigeti, Presedinte The Group.

 

“Suntem consecventi in aceasta directie si am identificat in domeniul internetului oportunitati mult mai vaste decat cele exploatate pana acum. Ne-am propus sa pasim in domeniul dezvoltarii de platforme tehnologice pentru comunicare, asa incat s-a nascut firesc si agentia Navidoo”, a mai spus Szigeti.

 

Potrivit The Group, serviciile de comunicare interactiva pe care le va dezvolta Navidoo vizeaza exploatarea internetului ca mediu de comunicare, crearea de continut pentru media digitala, e-commerce, SEO, technical si user experience, precum si gestionarea destinului brandurilor in lumea virtuala. Agentia va fi condusa de Vlad Stan in calitate de Managing Partner.

 

“Propunerea The Group pentru a forma si dezvolta aceasta companie a fost onoranta pentru mine”, a declarat Vlad Stan

„Am simtit ca sunt antreprenori, ca si mine. In plus, au demonstrat deja succesul construind in trei ani un grup de comunicare ce a depasit 51 milioane euro ca cifra de afaceri”.

 

 

 

Cu aparitia Navidoo, The Group are in componenta acum 14 companii specializate in marketing si comunicare.

 

Ariile de comunicare? Toate pe  care le ofera Internetul: „In acest moment lucram deja la mai multe proiecte si vizam toate oportunitatile pe care le ofera internetul ca domeniu al comunicarii”, a mai spus Vlad Stan.


PUBLICITATE: