The Ad Store ajuta Ascovit
Luni, 29 Ianuarie 2007

The Ad Store ajuta Ascovit

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

The Ad Store ajuta AscovitThe Ad Store, semneaza un spot nou pentru brandul Ascovit, anunta oficialii agentiei conduse de Remus Frunza(foto). Agentia de publicitate full-service este responsabila din 2005 de divizia de vitamine de la GlaxoSmithKline.

Potrivit autorilor campaniei, Ascovit este, un supliment alimentar ce contine Vitamina C, special conceput pentru copiii de toate vârstele, care se deosebeste de concurenta prin prezentarea în 7 variante diferite cu gust de fructe.

Spotul, subliniaza agentia, reprezinta “debutul unei întregi campanii de comunicare, cu totul distincta de cele anterioare, aducând un suflul proaspat si original acestui brand, prin abordarea inedita, chiar nonconformista, care revolutioneaza piata suplimentelor nutritive, în speta piata de vitamina C”.

Campania, mai arata autorii, vizeaza construirea unei identitati noi pentru brandul Ascovit,  o imagine de asociere noua si accentueaza îmbogatirea relatiei dintre targetul direct si brand. Pentru campania de rebranding, spune agentia, a fost dezvoltata o întreaga strategie de comunicare sub sloganul „Îi ajuta pe cei mici”.

Punctul de pornire îl reprezinta, sustin reprezentantii agentiei, povestea unui concert rock cu, si pentru copii, transpusa „la scara mica”, într-o forma îndrazneata si în acelasi timp comica. Autorii afirma ca formatia rock, compusa din 7 membri (5 baieti si 2 fetite backing-vocals), reprezentativi pentru cele 7 variante ale suplimentului, trece prin toate etapele copilariei în acest spot TV, cei mici jucându-se de-a vedetele, de-a rasturnarile de situatie si de-a dragostea – o idila copilareasca se naste între solistul formatiei si una dintre fanele din public”.

Conform The AdStore, campania Ascovit va fi prezenta începând cu luna februarie în întreaga media (presa, materiale medicale si POSM) si va veni în continuarea spotului tv „Concertul Rock”.

The Ad Store ajuta Ascovit..The Ad Store ajuta Ascovit The Ad Store ajuta Ascovit

AdFile:

Advertiser: GlaxoSmithKline

Brand: Ascovit

Agentie: The Ad Store

Managing Director: Remus Frunza

Art Director: Daniel Ionescu,

Art Director: Daniel Constantinescu

Copywriter: Irina Chitic

Account Executive: Bianca Grindeanu

Regizor: Norman Hafezi

Casa de productie: 411 Films


PUBLICITATE: