Telekom Romania pastreaza nivelul investitiilor in comunicare din 2019 si in 2020. Andreas Elsner anunta oferta de iarna Telekom.
Joi, 14 Noiembrie 2019

 

Credit: Telekom Romania / Andreas Elsner, anunta oferta de iarna Telekom.

Compania anunta oferta de iarna. Smartphone-uri la 0 euro, televiziune cu 50% reducere sase luni si HBO gratuit pe tot anul

AdPlayers. Iulian Toma

Telekom Romania pastreaza nivelul investitiilor in comunicare in 2019 si in 2020, a afirmat pentru AdPlayers, Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Intrebat de catre AdPlayers daca va taia investitii in marketing si comunicare, Andreas Elsner a precizat ca nivelul investitiilor nu vor scadea, insa compania va pastra orientarea catre acele canale relevante in cresterea eficientei in comunicare, pentru care Telekom a fost dealtfel si distinsa la scena deschisa de festivalurile de eficienta in publicitate.

,,Ne vom concentra asupra acelor canale care aduc eficienta in comunicarea campaniilor noastre un loc special fiind canalele digitale. Nu ne vom concentra, spre exemplu, in parteneriate cu show-uri de televiziune, daca acestea nu sunt relevante comunicarii campaniilor Telekom” a mai spus Elsner pentru AdPlayers.

Telekom Romania a anunta oferta de iarna

Iarna aceasta, Telekom continua sa raspunda la intrebarea Ce-si doresc romanii? cu servicii si oferte in linie cu asteptarile clientilor in materie de simplitate, digitalizare, calitate si pret.

Succesul ofertelor destinate clientilor rezidentiali, anuntate in a doua parte a anului (Mobil Nelimitat, Smart WiFi), ofera cadrul perfect pentru continuarea lor si in perioada sarbatorilor de iarna, incepand cu 15 noiembrie.

Ținand cont de cele mai recente cercetari in randul clientilor legate de cele mai dorite cadouri de Craciun, Telekom ofera smartphone-uri la 0 euro impreuna cu abonamente cu minute nationale si net nelimitat. Cele mai noi si populare smartphone-uri sunt disponibile acum la 0 euro - Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A30s, Huawei Y6 2019, Huawei Psmart Z, Huawei P30 lite. Aceste oferte sunt disponibile la portare, impreuna cu un abonament incepand de la 10 euro.

In plus, la fiecare oferta de abonament cu telefoanele din promotie, clientii primesc un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air valabile pana in data de 24 octombrie 2020.

Și pentru ca 84% dintre clientii Telekom prefera de sarbatorile de iarna ( interviuri interne realizate in randul clientilor, la nivel national, octombrie 2019) “sa se cuibareasca la caldura, in fata televizorului, la un film bun”, surpriza de final de an, de la Telekom, o reprezinta noua oferta de televiziune – clientii care se aboneaza la serviciile Telekom incepand cu 11 noiembrie se vor bucura de 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 6 luni, si 12 luni HBO si HBO GO gratuit. Clientii Telekom vor putea urmari gratuit, timp de 12 luni, filmele si serialele preferate din oferta HBO precum Materiile Intunecate, Umbre si Watchmen.

„Intrucat sezonul cadourilor este aproape, ne-am pregatit minutios si suntem 100% gata sa oferim romanilor ceea ce isi doresc pentru acest Craciun. De la smartphone-uri la 0 Euro, la preturi reduse pentru servicii fixe si continut TV gratuit, avem o oferta pentru fiecare roman, precum si oferte perfecte pentru intreaga familie. In aceasta perioada a sarbatorilor de iarna, Telekom ii ajuta pe clienti sa ofere cele mai dorite cadouri.“, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Mai multe informatii communicate de catre Andreas Elsner, pot fi urmarile aici.

De asemenea, Telekom sustine educatia in mediile defavorizate prin intermdiul parteneriatului cu Teach for Romania. Pentru ca Romania are nevoie de copii educati, in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019, pentru fiecare nou abonament pentru 24 de luni cu smartphone, Telekom directioneaza 1 euro catre programul Teach for Romania. Detalii pe telekom.ro.

Mobil Nelimitat:

In doar patru luni de la lansare, oferta Mobil Nelimitat a ajuns la 100.000 de utilizatori, cartela Mobil Nelimitat putand fi achizitionata din lanturile de magazine ale retailerilor parteneri (Mega Image, Shop & Go, Carrefour), cat si din magazinele proprii si restul retelei de distribuitori Prepay.

Reamintim ca produsul inovator Mobil Nelimitat le permite clientilor sa se aboneze, in medie, in mai putin de 5 minute, printr-o experienta complet digitala, usor de parcurs. Clientii care achizitioneaza cartela Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei in telefon si apelarea numarului 1234. Oricand dupa activarea serviciilor preplatite, valabile initial pentru 30 zile, pot alege sa se aboneze inregistrandu-si numarul pe telekom.ro/vreaunelimitat si parcurgand cativa pasi simpli pentru a beneficia lunar, fara perioada minima contractuala, de acces la Net Nelimitat, minute si SMS-uri nationale nelimitate plus 100 de minute internationale fix/mobil.

Smart WiFi:

Continuand procesul de imbunatatire a experientei clientului, Telekom Romania a inteles nevoia clientilor pentru Internet fix si a venit, la inceputul toamnei, cu solutia Smart WiFi – serviciul de Internet fix usor de folosit, care nu necesita instalare (fara gauri in pereti si cabluri suplimentare in casa), ci doar o sursa de electricitate. Serviciul ofera acces imediat la internet cu ajutorul router-ului WiFi.

Rezultatele serviciului Smart WiFi sunt peste asteptari si in continua crestere, 40% dintre vanzarile de internet fix pe luna octombrie reprezentand vanzari de Smart WiFi.

Ofertele din campania de iarna sunt disponibile in perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2019.

Mai multe detalii pot fi regasite accesand: www.telekom.ro


PUBLICITATE: