Surse adplayers: TBWA se muta cu DDB. Restructurare sau strategie locala ?
Vineri, 10 Februarie 2012
 (adplayers, iulian toma) Biroul local ale agentiei de publicitate TBWA se muta impreuna cu cel al agentiei DDB, potrivit unor surse adplayers din piata de comunicare.

Decizie de business a grupului Omnicom sau strategie la Bucuresti, pana la aceasta ora, adplayers nu a putut obtine o pozitie oficiala.

Din informatiile culese pana in prezent, inclusiv o parte din angajatii celor doua agentii au ceva strangeri de inima ca cele doua echipe vor trece printr-un proces de restructurare.

Pentru cei mai putin pusi la curent cu relatiile de competitivitate sau non-combat dintre agentiile de publicitate parte ale aceluiasi grup international, trebuie sa reamintim ca, desi retelele TBWA si DDB fac parte din acelasi grup Omnicom, cele doua agentii au fost concurente in cel mai recent pitch de creatie regional McDonald,s.

Estimat pe piata locala la cateva sute de mii de euro pe an, in urma concursului, bugetul de creatie, strategie si productie McDonald,s a trecut inclusiv pe piata din Romania de la DDB la TBWA. 


PUBLICITATE: