Sunshine se gateste la The Ad Store
Luni, 20 Noiembrie 2006
Sunshine se gateste la The Ad Store

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Sunshine se gateste la The Ad StoreCampania de comunicare pentru marca de orez Sunshine de la Tasty Company debuteaza cu un nou spot TV care poarta semnatura agentiei The Ad Store. Sunshine este si prima campanie semnata de echipa de creatie a agentiei de publicitate, dupa ce compania de publicitate a fost desemnata sa construiasca o campanie de comunicare integrata pentru Tasty Company.

Potrivit companiei de publicitate conduse de Remus Frunza, spotul “Sunshine” se difuzeaza deja pe posturile TV Acasa si TVR 1, începând cu data de 15 noiembrie 2006, urmând ca ideea sa fie dezvoltata si pe alte suporturi media.

Sunshine se gateste la The Ad StoreNoul spot TV vizeaza, conform agentiei, crearea de brand-awareness la nivelul consumatorilor, pozitionarea brandului ca produs competitiv pe piata FMCG si nu în ultimul rând, optimizarea rapida a vânzarilor.

Mecanismul de promovare a fost construit pentru un produs-locomotiva al brandului Tasty Company, potrivit agentiei, orezul Sunshine. Principalele obiective ale mixului promotional - necesitatea de segmentare a pietei orezului în România si imperativul de pozitionare a brandului în zona de atractie comerciala, spun cei de la the Ad Store, au dat viata spotului TV animat Sunshine.

Dupa cum spun autorii campaniei, un avantaj competitiv major sustinut de calitate este ca orezul Sunshine – “Nu se lipeste!” . Asa cum precizeaza creativii, conceptul care a stat la baza creatiei spotului animat a fost  conturarea unui produs calitativ superior în segmentul corespondent de piata, sublinierea calitatilor produsului si a accesibilitatii acestuia în rândul publicului larg, într-un mod inedit. 

Promotorii noii campanii de publicitate spun ca USP-ul “Nu se lipeste, daca bine se gateste!” vine în completarea întregului concept, prin comunicarea directa si pastrând linia comica a spotului tv. 

Sunshine se gateste la The Ad Store

AdInfo:

Nume lucrare: SPOT VIDEO OREZUL SUNSHINE

Agentie: THE AD STORE

Oras: BUCURESTI

Advertiser: TASTY COMAPNY

Produs/categorieSUNSHINE /FOOD

Nume Campanie: LIPEALA

Data primei difuzari : 15.11.2006

Piete distributie (tari): ROMÂNIA

Tara productie:  ROMÂNIA

Limba: ROMÂNA

Tip / Tipuri Media: TV

Durata (TV): 20”

Slogan: „NU SE LIPESTE DACA BINE SE GATESTE”

Account Manager / Director: BIANCA GRINDEANU

Creative Director: DANIEL IONESCU

Art Director: DAN CONSTANTINESCU

Copywriter: IRINA CHITIC

Regizor: DANIEL IONESCU

Producator: RAZVAN SABIE

Casa productie A/V: CARTER FILMS

Companie editare Imagine: CARTER FILMS

Post Productie A/V: CARTER FILMS  

Ilustratie (Print, altele): 

Voce:   GABRIELA BOBES, MARIUS SAVESCU

Actori/ Personaje:

Efecte Speciale: CARTER FILMS

Agentie Media: THE AD STORE

Media:

TV: TVR 1, ACASA TV


PUBLICITATE: