Steve Dallas pleaca de la Initiative. Alexandra Olteanu va fi noul MD.
Joi, 25 August 2011



( AdPlayers, Iulian Toma )

Steve Dallas (foto, stanga) pleaca de la Initiative. Alexandra Olteanu (foto, dreapta) este numita Managing Director al agentiei de media, dupa incheierea mandatului de MD al lui Dallas. Absolventa a Universitatii Politehnice din Bucuresti si a cursurilor CODECS, noul manager al companiei Initiative isi va incepe mandatul la jumatatea lunii septembrie, dupa mai bine de 16 ani de activitate in cadrul agentiei.

„Finalizam o etapa importanta pentru Initiative si ii multumim lui Steve pentru aportul lui la atingerea obiectivelor agentiei. Promovarea Alexandrei este urmatorul pas firesc in evolutia companiei, rezultat a ceea ce am construit pana acum alaturi de intreaga echipa Initiative”, declara Veronica Savanciuc, Presedinte si CEO al grupului Lowe. “De aceasta data ne-am dorit sa aducem la conducerea Initiative un profesionist din interiorul echipei si am stiut ca Alexandra este cea mai buna alegere. Ea este alaturi de noi de 16 ani, este un profesionist desavarsit si a construit una dintre cele mai bune echipe de media buying din industrie”.

Alexandra Olteanu s-a alaturat echipei Initiative in 1995, iar din 2002 coordoneaza departamentul de Media Buying din functia de Director. In ultimii ani Olteanu a jucat un rol important in stabilirea si coordonarea strategiilor de media buying pentru clientii Initiative. Din noua sa pozitie, ea va conduce toate operatiunile Initiative, incluzand activitatile de strategie, buying, consultanta media, research si digital.

„Sunt incantata sa accept aceasta noua provocare si imi propun ca impreuna cu echipa Initiative sa depasim constant asteptarile clientilor nostri. Piata se indreapta gradual spre un moment in care barierele intre paid, shared si earned media dispar. Se vor diferentia agentiile care pot sincroniza, intr-o maniera eficienta, know-how-ul de digital cu nevoia de expertiza solida, tactica in celelalte arii ale marketingului.” 

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: