Start inscrieri la Scoala ADC, editia a-XII-a, intre 23 septembrie si 20 octombrie
Marti, 24 Septembrie 2019


Absolventi si tutori ai Scolii ADC 2019 

AdPlayers. Info

Scoala ADC a dat start inscrierilor in cea de-a XII a editie. Perioada inscrierilor este cuprinsa intre 23 septembrie si 20 octombrie, iar participantii care doresc sa urmeze cursurile Scolii trebuie sa aiba maximum 1 an de experienta profesionala in domeniul publicitatii.

Printre tutorii care asteapta sa pregateasca noua generatie de studenti se afla: Adrian Preda – Creative Director Friends\TBWA, Andrei Tripsa – Creative Partner Three, Catalin Rusu – Chief Creative Partner & CEO Rusu+Bortun, Claudiu Dobrita – Creative Director McCann PR,  Laura Nedelschi – Independent Creative Director, Liviu Turcanu – Creative Director Mercury360, Radu Pilat – Managing Partner Heist Industries, Serban Alexandrescu – Creative Director Headvertising si Stefan Vasilachi – Creative Director DDB Romania.

Inscrierile se fac online, pe site-ul scolii ( www.scoalaadc.ro ), rezolvand brief-ul de concurs propus de tutori. Nota finala a testului de admitere se calculeaza astfel: 60% creativitatea, 20% executia si 20% relevanta pentru brief. Participarea la concursul de admitere este gratuita, iar pentru a urma cursurile Scolii ADC*RO, studentii admisi vor avea de achitat o taxa de 600 de euro.

Scoala ADC se desfasoara in perioada ianuarie - aprilie 2020 si cuprinde atat cursuri si tutorate, dar si vizite si intalniri in unele dintre cele mai relevante agentii de publicitate din tara. La final de Scoala, cursantii isi vor putea alcatui un portofoliu de lucrari, care va fi evaluat de catre tutorii scolii pentru stabilirea clasamentului final, unde primii 10 cei mai buni studenti vor beneficia de internshipuri in agentii.

Cursantului cu cel mai convingator portofoliu, clasat pe primul loc la finalul Scolii ADC, i se va acorda Bursa Ionut Popescu, in valoare de 600 de euro - infiintata de ADC Romania, in amintirea lui Ionut Popescu, art director si fotograf, care si-a pierdut viata in urma incendiului de la Colectiv. Bursa consta astfel in returnarea taxei de participare.

In 2018, Scoala ADC*RO a implinit 10 ani cu 10 editii, cu peste 600 de absolventi si un procent de 50% dintre ei angajati in domeniu. Scoala ADC*RO este o scoala de concept, dedicata tuturor tinerilor interesati de domeniul publicitatii, un proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO), organizat de The Institute. Inscrierile acestui an au loc pana pe 20 octombrie.

Printre cele mai importante proiecte ADC Romania se numara: Scoala ADC*RO, ADC Focus si Top 3 ADC. Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Misiunea organizatiei este de a conecta si de a aduce impreuna cele mai puternice talente creative si de a le pune la dispozitie instrumente prin care sa se manifeste cu solidaritate, generozitate si excelenta profesionala.

Brief-ul pentru inscrieri, pe www.scoalaadc.ro


PUBLICITATE: