Speed Promotion vrea 1,5 Mil. EUR
Vineri, 30 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Grupul Speed Promotion estimeaza in acest an mai mult de 1,5 Mil. EUR. Infiintata ca un mic boutique de creatie si productie publicitara in urma cu 10 ani, din 2004 agentia independenta adauga competente de publicitate full service.

Speed Promotion vrea 1,5 Mil. EUR„Prima data cand am facut un site nici nu ma gandeam ca am fi putut sa castigam si bani din publicitatea online”, povestea aseara pentru AdPlayers la aniversarea de 10 ani, despre anii de inceput, Dorin Boerescu (foto), Managing Partner Speed Promotion.

Vorbind inclusiv despre convertor.ro, un instrument online dezvoltat de agentie in urma cu mai multi ani, Boerescu spune ca la vremea initierii multor site-uri de catre Speed Promotion statea nevoia de a oferi oamenilor serviciile de care aveau nevoie pe Internet si nu acela de a castiga bani din publicitatea online.

Primele campanii importante atat online cat si offline au fost derulate de agentie lucrand pentru clienti precum Forever Living Products, Midocar, Next Advertising, Organizatia Salvati Copiii sau International Labour Office.

Ulterior, pe langa agentia de publicitate se mai alatura Agrafa Print Services –diviza de print digital a agentiei si Taraba cu Carti – librarie online lansata in primavara lui 2007. La finele acestui an, partea majoritara din afacerea grupului - Speed Promotion, previzioneaza o afacere de peste 1,2 Mil. EUR, un an in care grupul aniverseaza practic 10 ani de existenta.

„Cresterea Speed Promotion nu se va opri aici” afirma Boerescu. „Estimez ca 2008 va fi marcat de o crestere substantiala a membrilor echipei, de proiecte noi si interesante si de o dezvoltare puternica a portofoliului de clienti”.

In prezent, Speed Promotion ofera servicii de strategie, creatie, media planning & buying, productie, organizare de evenimente, PR, campanii online. Dintre cei mai importanti clienti Speed Promotion in 2007 reprezentantii agentiei citeaza nume cum sunt Forever Living Products Romania, Midocar, Next Advertising, Organizatia Salvati Copiii, Case Utilaje Constructii Romania, Agricover S.A, JSI Research & Training Institute, Biro Media Trading, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Energy Holding, ILO –IPEC, Ramboll, Mondo di Pasta, Afin Leasing IFN, ARCHIBUS Solution Centers Romania, Initiative Media.

La petrecerea de 10 ani, desfasurata aseara la Club Armada, din Bucuresti, cativa dintre partenerii agentiei au avut si o parte din proba maestriei in promovarea online de la Speed Promotion. Astfel, primul "link" la o cautare pe google a unor colaboratori ai companiei duce catre pagina agentiei de publicitate.

Asa ca, daca lucrati cu Speed Promotion, aveti toate sansele ca la o cautare pe Google a numelui vostru sa se gaseasca mai intai website-ul speedpromotion.ro.

.Speed Promotion vrea 1,5 Mil. EUR

.Speed Promotion vrea 1,5 Mil. EUR

.


PUBLICITATE: