Speed Promotion vrea 1,4 Mil. EUR
Vineri, 10 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Agentia de publicitate Speed Promotion estimeaza pentru 2007 o cifra de afaceri de peste 1.400.000 euro, din care 150.000 EUR o vor reprezenta campaniile online, arata o informare a companiei, remisa AdPlayers.

Potrivit companiei, totalul campaniilor Google Adwords derulate de Speed Promotion pe primele 7 luni ale anului numara la peste 35 de milioane de afisari si 250.000 de click-uri. Oficialii companiei spun ca agentia de publicitate a furnizat acest serviciu si deruleaza campanii online prin serviciul Adwords de la Google incepand din anul 2004.

Potrivit companiei, Speed Promotion este agentie de publicitate full service, infiintata in 1997, care ofera servicii de strategie, creatie, media planning & buying, productie, organizare de evenimente, campanii online.

Printre clientii Speed Promotion se numara Depozitul de papetarie, Midocar, B.D.T., Reload Film, Fides, K.S. Test, AutoItalia, Neoland Invest, BTWC, Initiative Media (campanii derulate pentru Eximbank, Raiffesen Bank, Banca Romaneasca si Euro GSM), Vitrina Advertising (Banca Transilvania, Hotel Germisara, Frisomat, AnvelopeMania)si multi altii.


PUBLICITATE: