Schimbare la varful grupului fondat de Bogdan Enoiu. Ionela Buta este noul Chief Operations Officer al McCann Worldgroup Romania.
Joi, 01 Aprilie 2021

 

Ionela Buta, noul Chief Operations Officer al McCann Worldgroup Romania.
Credit. McCann Worldgroup

Echipa de management a McCann Worldgroup este condusa de Sagit Tzur-Lahav, Chief Executive Officer, care ii are alaturi pe Beatrice Iftimi – Head of Business & Chief Growth Officer, Ruxandra Moscu – Chief Financial Officer, Catalin Dobre – Chief Creative Officer si Mihai Trandafir – Managing Director, UM Romania

AdPlayers. Iulian Toma

Schimbare la varful grupului fondat de Bogdan Enoiu. Ionela Buta este noul Chief Operations Officer al McCann Worldgroup Romania!

“Digitalul ne apropie ca niciodata pana acum si recontureaza multe dintre lucrurile pe care inainte eram obsnuiti sa le facem in mod traditional. Acum vedem noi perspective si in cadrul “Noului Normal” accesam o noi canale si utilizari online, nelimitate de timp si spatiu. Sper ca in noul rol sa contribui si mai mult la integrarea digital mindset-ului la nivel de grup.“ a afirmat pentru AdPlayers, Ionela Buta, noul Chief Operations Officer McCann Wrldgroup Romania si Chief Executive Officer MRM Romania.

18 ani de comunicare.

Cu o experienta de peste 18 ani in industria publicitatii digitale dintre care 9 ani ca parte a echipei agentiei MRM Romania, Ionela Buta este promovata ca Chief Operations Officer al McCann Worlgroup Romania, aceasta continuand sa supervizeze in continuare si operatiunile de business ale MRM Romania, din pozitia de CEO. 

Absolventa a Universitatii Politehnice Bucuresti, Ionela Buta a intrat in lumea publicitatii digitale in 2003, chiar la inceputurile ei. A facut parte din echipa de management a primei agentii digitale din Romania, Kinecto, contribuind la dezvoltarea ei timp de 8 ani. In 2012 s-a alaturat agentiei MRM Romania, mai intai in calitate de Client Service Director, trei ani mai tarziu devenind Deputy CEO, iar din 2016 CEO-ul companiei.

In MRM Romania Ionela a avut un rol activ in reorganizarea si cresterea agentiei, a creat capabilitati noi si a extins businessul agentiei pe segmentul B2B, a dezvoltat un departament de continut, a creat un centru de tehnologie la Bucuresti, MRM Romania facand parte din cele 5 birouri globale ale McCann Worldgroup in zona de voice excellence.

Timp de 5 ani, MRM Romania a fost agentia digitala a anului in Romania si a fost inclusa in top 50 agentii Digitale din lume (WARC 2020). La nivel de crestere a business-ului, in 2019 MRM Romania a inregistrat o crestere de 80% a cifrei de afacere comparativ cu anul precedent.

Echipa de management a McCann Worldgroup este condusa de Sagit Tzur-Lahav, Chief Executive Officer, care ii are alaturi pe Beatrice Iftimi – Head of Business & Chief Growth Officer, Ruxandra Moscu – Chief Financial Officer, Catalin Dobre – Chief Creative Officer si Mihai Trandafir – Managing Director, UM Romania.

“Combinatia extraordinara de spirit anterprenorial si talent ne reprezinta ca si companie. Transformarile sunt parte din AND-ul nostru, suntem deschisi catre lucruri noi si stim sa reactionam rapid. Am testat aceste calitati in 2020 si continuam sa le testam in 2021.” a spus Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania.

,,Suntem madri de realizarile de pana acum si suntem mai ales constienti ca suntem aici datorita oamenilor talentati pe care ii avem alaturi iar Ionela Buta este un bun exemplu in aceasta privinta. Un antreprenor innascut, Ionela este responsabila de inovatia digitala prin care am trecut la nivel de grup si a fost un om cheie in cele mai reusite decizii de business luate in ultimii ani” adauga CEO-ul McCann Worldgroup Romania.

“Aproape intreaga mea cariera a fost in publicitate, in digital, deci se poate spune ca am “crescut” in acest context si cred ca asta m-a ajutat foarte mult. Comportamentul acestui mediu m-a invatat si m-a ajutat si in business. Mediul digital este in permanenta schimbare, tehnologia avand cea mai accelerata crestere in istoria omenirii iar noi a trebuit sa ne adaptam mereu, sa cautam ce e nou, sa aplicam si sa ne pregatim pentru what’s next.” a mai spus Ionela Buta, Chief Operations Officer McCann Wrldgroup Romania si Chief Executive Officer MRM Romania.

,,In rolul de COO pe McCann Worldgroup Romania vin pregatita cu tot ce am invatat si aplicat pana acum, doar ca vorbim de o scara mai mare, care pentru mione este o proocare binevenita. Voi fi implicata in operatiunile grupului, care vor avea ca rezultant eficientizare, consistenta in tot ceea ce facem si excelenta in initiativele si obiectivele agentiilor din cadrul grupului. Cred foarte tare in oameni si in identificarea superputerilelor fiecaruia si chiar asta vrea sa fac: sa folosim aceste superputeri la nivel de grup pentru a veni cu un offering ancorat in provocarile actuale si un process agil. Imi propun sa inovam procesele, sa descoperim moduri noi de a lucra si sa continuam sa ne depasim cu fiecare campanie pe care o vom lansa” a c onchis oficialul.

Catalin Dobre, Chief Creative Officer McCann Worldgroup Romania & Regional Creative Director McCann CEE: „Suntem un grup cu o cultura creativa foarte puternica. Aceasta cultura a fost crescuta in timp de oameni care cred in acealasi valori, care mereu isi imping limitele, care gasesc cele mai inovatoare solutii de business si de comunicare.

Ionela este unul dintre oamenii care si-a pus amprenta decisiv asupra acestei culturi, o persoana pe care o admir enorm pentru ambitia si pentru viziunea ei. Cu Ionela in noul ei rol o sa reusim sa exploram noi teritorii si sa ne impingem ambitiile si mai departe.”

 Mai mult in Business, Management, Oameni

 

 


PUBLICITATE: