Schimbare la varful DENTSU CREATIVE. O noua echipa care va devolta business-ul din Romania
Vineri, 24 Februarie 2023

 

DENTSU CREATIVE, agentia de creatie la nivel global a grupului de comunicare de marketing dentsu, anunta o noua echipa care va devolta business-ul din Romania.

AdPlayers. Info

DENTSU CREATIVE, agentia de creatie la nivel global a grupului de comunicare de marketing dentsu, anunta o noua echipa de oameni-cheie care va dezvolta solutii creative integrate si indraznete pentru clientii sai, anunta agentia.

Potrivit informarii, au fost create noi pozitii de conducere in domeniile graphic design, copywriting, creatie de continut, design si client management.

Marius Tianu, directorul de creatie al dentsu Southeast Europe, care in aprilie 2022 s-a alaturat companiei pentru a construi un nou serviciu creativ, vorbeste cu entuziasm despre modul in care creativitatea reprezinta focusul principal al agentiei, oferindu-le astfel clientilor nostri posibilitatea de a construi o experienta completa pentru consumatori:

„Noile noastre competente, noua structura si noul mod de lucru ii ajuta pe profesionistii nostri sa-si utilizeze la maximum adevaratul potential creativ. Exista un echilibru pe care l-am atins in noua noastra echipa operativa: gradul redus de birocratie, combinat cu un sprijin adecvat pentru profesionistii nostri creativi, reprezinta un atu intr-un mediu de afaceri volatil, deoarece suntem o echipa rapida, agila si cat se poate de eficienta.”

Noua echipa

Pentru a sprijini obiectivele companiei de crestere rapida in ceea ce priveste serviciile de creatie, dentsu are placerea de a anunta noile angajari la conducerea echipei de creatie: Razvan Mitoiu, pe pozitia de Head of Design, Ana Ciobotaru, Head of Copy, si Delia Mija, Head of Art. Impreuna, ei vor lucra cu un nou grup de oameni talentati din agentie, pentru a ne asigura ca rezultatele agentiei in ceea ce priveste conceptele si executiile creative vor fi remarcabile.

Echipa de Client Solutions este condusa de Carmen Simion, care a trecut pe pozitia de Client Partner. Toate echipele de client service sunt formate dintr-un mix echilibrat de oameni cu experienta si angajati mai noi, fiind constituite astfel incat sa ne ofere flexibilitatea de a raspunde intr-o maniera agila oricaror nevoi ad-hoc.

De asemenea, echipa Dentsu Creative a fost completata cu o noua pozitie, de Head of Content, echipa fiind condusa de Elena Mitan. Aceasta echipa coordoneaza managementul prezentei clientilor in social media, productia de continut pentru social media, dezvoltarea de concepte pentru campaniile de influencer marketing, precum si executia si crearea de continut pentru toate platformele.

Creativitate orizontala

Gratie noii echipe, in cadrul agentiei va exista un grad mai mare de integrare intre segmentele de creativitate si respectiv media. De altfel, colaborarea stransa cu agentiile de media Carat, dentsu X si iProspect a fost unul dintre principalele motive care l-a determinat pe Marius Tianu sa se alature grupului dentsu, mai multe proiecte integrate pentru clienti fiind deja in desfasurare.

„Noi, cei din grupul dentsu, ii spunem creativitate orizontala: la nivel global, cei peste 9.000 de creativi ai nostri sunt punctul focal a tot ceea ce facem in media, performance, prelucrare de date si alte servicii specializate. Creativitatea este foarte importanta pentru dentsu, iar rolul sau va creste in urmatorii ani in Romania, in intreaga regiune a Europei de Sud-Est si la nivel global.”

Radoslav Nedelchev, Country Manager pentru Romania, considera ca solutiile creative moderne sunt o necesitate fundamentala pentru a satisface nevoile clientilor dentsu din tara. „Creativitatea este ceea ce urmeaza. Creativitate in media, creativitate in prelucrarea de date, creativitate cu privire la modul in care clientii isi folosesc puterea pentru a face bine. Suntem asadar incantati sa ne completam echipa de creatie cu noi colegi care vin cu un set divers de talente, si sa introducem cultivarea propriei resurse umane pentru pozitii noi deschise in cadrul grupului, pentru a ne gandi in permanenta la viitor, pentru a largi constant limitele a ceea ce este posibil si a contesta status quo-ul din marketing.”

DENTSU CREATIVE

Parte a grupului dentsu, Dentsu Creative este o retea globala de creatie care transforma brandurile si afacerile prin puterea creativitatii moderne. Expertii nostri din intreaga lume lucreaza impreuna pentru a livra idei care creeaza cultura, modeleaza societatea si inventeaza viitorul cu ajutorul altor branduri si unitati specializate ale dentsu.

Agentia Dentsu Creative a fost lansata in iunie 2022. In Europa de Sud-Est, Dentsu Creative are birouri proprii in Bulgaria, Croatia si Romania, de unde deserveste nevoile creative ale clientilor din intreaga regiune, inclusiv toate pietele din regiunea Adriaticii.

Mai mult in Business, Management


PUBLICITATE: