Scala JWT ia Group Creative Director nou, de pe Madison Avenue
Miercuri, 18 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Scala JWT ia Group Creative Director nou, de pe Madison AvenueScala JWT anunta numirea Gabrielei Dobre (foto) în functia de Group Creative Director. Într-un comunicat de presa al companiei, Matthew Dezzani, Managing Partner Scala JWT sustine ca Gabriela Dobre va avea o echipa de creatie a ei, o echipa de New Business si una de Business Development.

Mark Walton: “Suntem norocosi”

“Suntem norocosi ca am luat-o pe Gabriela (Dobre n.r.) în echipa noastra”, spune Mark Walton, Chief Creative Officer la Scala JWT. “ Este foarte motivata si gata sa ofere cele mai bune solutii creative de comunicare partenerilor nostri. Iar eu abia astept sa lucrez alaturi de ea”, mai spune seful departamentului de creatie.

Scala JWT ia Group Creative Director nou, de pe Madison Avenue“Înca un creativ senior, cu multa experienta relevanta, alaturi de cei pe care îi avem deja”, adauga Matthew Dezzani (foto), “Sunt convins ca insight-ul local nativ si scoala de pe Madison Avenue vor aduce o abordare creativa noua, mai puternica pentru brand-urile din portofoliul nostru”.

“Este o buna ocazie pentru mine sa ma alatur unei mari agentii si sa creez pentru mari brand-uri” spune Gabriela Dobre. “Astfel de oportunitati sunt rare si sunt hotarâta sa dau ce e mai bun. E o provocare pentru mine si abia astept sa încep”, adauga ea.

Potrivit agentiei, Gabriela Dobre se alatura Scala JWT dupa 7 ani petrecuti în New York, unde spune ca a lucrat pentru câteva dintre cele mai mari si creative agentii din lume: BBH, Mother, Strawberry Frog, Amalgamated si Tractenberg.

AdPlayersFile

Gabriela Dobre, Group Creative Director, Scala JWT

S-a nascut în România, la Bucuresti. Gabriela Dobre spune ca a început cariera ca reporter la Societatea Româna de Radiodifuziune, apoi a intrat în PRO TV unde a stat timp de 4 ani, a produs si a coordonat unele dintre cele mai cunoscute programe.

A obtinut de 2 ori Bursa Nancy Yedlin Alumni pentru rezultate academice remarcabile si are diploma în Arte Frumoase – sectia: Advertising Design, Magna Cum Laude FIT, la State University din New York.

La scurt timp, dupa studii, afirma ca a început sa lucreze pentru unele dintre cele mai cunoscute agentii din Manhattan. La BBH s-a ocupat de conturi precum: Smirnoff Ice si British Airways, iar la Mother, a ajutat agentia sa câstige “Rembrandt”, un cont global, si a mai lucrat pentru “Virgin Mobile”.

Scala JWT:

Înfiintata în 1996, Scala JWT face parte din reteaua internationala JWT, potrivit companiei, numarul 1 în SUA si numarul 3 pe plan mondial.

Printre clientii Scala JWT se numara Bancpost, Knorr, Sunsilk, Timotei, Jacobs, Philadelphia, KitKat, ERS si altii.

JWT a fost prima agentie internationala care a avut birou în România, în 1932. Agentia este membra a grupului WPP, cel mai mare grup de comunicare din America de Nord, America de Sud, Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu dupa cum afirma oficialii de comunicare ai companiei din România.


PUBLICITATE: