Sange nou la creatia Red Cell/141
TV, WPP
Joi, 30 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) Paul Dersidan si Dani Macarie sunt noua echipa care s-a alaturat creativilor de la Red Cell/141. Cei doi s-au format ca echipa la Saatchi&Saatchi, lucrand impreuna de la inceputul anului 2004 dupa cum spun reprezentantii agentiei.

Paul Dersidan (Art Director), Dani Macarie (Copywriter)

Sange nou la creatia Red Cell/141

Paul Dersidan, art director-ul, si-a inceput viata profesionala in 2001 ca grafician de emisie la B1 TV. Anul urmator, el devine partener al companiei multimedia NEGATIV 3 (careia de altfel i-a pus si bazele), pasind totodata pragul publicitatii ca Art Director la Saatchi&Saatchi. Ca si preocupari, putem vorbi de fotografie, arta video, arta urbana si mai nou de pictura.

Cealalta jumatate a echipei, Dani Macarie – Copywriter – a debutat in publicitate in 1997, dupa experiente scurte, dar intense in „fashion design” si fotografie. S-a plimbat un timp prin Euro RSCG, Grey si Saatchi&Saatchi, ajungand in prezent la Red Cell. Este absolvent al Facultatii de Filosofie  (Universitatea Bucuresti) si al Grey Academy.

"Super echipa. Functioneaza ca atare si in agentie, si prin cluburi si la snowboard. Paul e artist, e tanar si in aparenta foarte linistit. Dani e veteran, dar are mai multa energie creativa decat orice pustan entuziast, iar cand lucreaza impreuna, le circula prin cap concepte, nu doar cuvinte sau imagini luate de pe net” a declarat Ciprian Tudor, Creative Director-ul de la Red Cell/141.

Red Cell/141 face parte de la inceputul acestui an din grupul de firme Ogilvy Romania. Agentia a fost integrata sub umbrela grupului ca urmare a deciziei WPP de a-si consolida afacerile din Romania.


PUBLICITATE: