SPM Indoor Division incheie prima jumatate a anului cu 450.000 EUR din publicitatea in mall-uri
Vineri, 20 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 

„Pana la sfarsitul lunii iunie estimez ca vom avea o cifra de afaceri de aproximativ 450.000 EUR, iar pana la sfarsitul anului 2008 preconizam 1,3 Milioane EUR”, a afirmat, pentru AdPlayers, Razvan Constantinescu (foto), General Manager la SPM Indoor Division.

 

Compania de publicitate deruleaza campanii indoor in mall-urile din Bucuresti si din tara prin intermediul unor suporturi electronice create exclusiv pentru publicitatea indoor si folosite pentru prima oara in China: Digital Frames.

 

SPM Indoor Division a intrat pe piata indoor la sfarsitul anului 2007 si de curand a lansat un nou concept de suport publicitar indoor - Digital Frame” - care, potrivit lui Razvan Constantinescu, face compania unica pe piata de profil. Sistemul presupune derularea electronica a posterelor in locatiile in care se afla astfel de suporturi de publicitate.

 

Desi acest suport permite inclusiv rularea spoturilor video, strategia companiei este de a derula imagini digitale si de a garanta fiecarui client o expunere la care consumatorul sa fie receptiv. Pe fiecare suport digital pot fi expusi maximum 12 clienti, pentru ca fiecare layout sa beneficieze de 10 secunde de expunere in loop de 2 minute. 

 

Investitie de 120.000 EUR

„Avem in acest moment 50 de suporturi „digital frame” si preconizam ca, pana la sfarsitul anului, vom avea in jur de 150”, sustine Constantinescu. Conform oficialului SPM Indoor Division, cele 50 de unitati sunt montate deja in 11 dintre mall-urile din Romania si au necesitat o investitie de 120.000 EUR.

 

„Domeniul nostru de activitate este in stransa legatura cu piata imobiliara”, mai spune Constantinescu. „Cat timp aceasta se afla in crestere si numarul de Mall-uri va creste si automat vom asista si la o impulsionare a publicitii indoor”, justifica oficialul companiei motivele prezentei pe piata a SPM Indoor Division. In plus, pe piata de indoor se simtea nevoia unui furnizor care sa propuna nu doar solutii clasice, dar sa vina si cu creativitate si flexibilitate.

 

„Sunt de parere ca piata de indoor advertising in mall-uri reprezinta aproximativ 4 Milioane de euro, din care Bucurestiul se ridica la mai mult de jumatate”, mai estimeaza Razvan Constantinescu piata indoor de profil.

 

Potrivit oficialului companiei, SPM Indoor Divison ofera mai multe servicii de indoor advertising: consultanta in alegerea locatiilor, inchiriere spatii publicitare, decorare/neutralizare, productie publicitare si monitorizare pentru mai multe suporturi din interiorul mall-urilor: scari rulante, balustrade,usi intrare, mock-up, easy change, proiecte speciale etc.


PUBLICITATE: