Romtelecom estimeaza 100.000 de oameni pentru turneul "Povestea trebuie spusa"
Vineri, 24 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) "Estimam o participare de aproximativ 100 000 de oameni in toata tara" a declarat Pieter Bakker, Director Executiv Romtelecom referindu-se la seria de concerte “Povestea trebuie spusa” ce se desfasoara in prezent in tara si la care compania participa in calitate de sponsor.

Romtelecom estimeaza 100.000 de oameni pentru turneul Povestea trebuie spusa Pieter Bakker, Director Executiv Romtelecom

“Concertele vor fi promovate atat in media nationala (TV, radio, presa scrisa), dar si in publicatiile locale din zonele in care au loc concerte. Promovarea se va desfasura pana pe data de 16 iulie 2005” a mai spus executivul companiei pentru AdPlayers si AdPlayers.ro.

Turneul Romtelecom din acest an este unul de anvergura, organizat in 10 orase din tara in perioada: 17 iunie - 16 iulie 2005. De contul Romtelecom se ocupa agentia Grey Worldwide Romania (ATL, BTL si PR), iar cumpararea si planificarea media este asigurata de agentia Mediacom.  

Serie de concerte are loc in aceasta perioada in orasele Arad, Baia Mare, Bacau, Iasi, Craiova, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Galati si Constanta. Organizat in colaborare cu MTV Romania, turneul “Povestea trebuie spusa” sta sub semnul apropierii dintre oameni, concept promovat de compania Romtelecom, si se bucura de prezenta artistilor DJ Project, Anna Lesko, 3Sud Est si Directia 5.

Cei prezenti la concerte vor avea ocazia sa asculte in premiera o piesa realizata special pentru acest turneu, compusa de Laurentiu Duta, intitulata “Povestea trebuie spusa” si interpretata de toate trupele reunite in finalul concertului.

Turneul “Povestea trebuie spusa” continua seria concertelor oferite de Romtelecom in fiecare vara. Anul trecut, concertele Holograf organizate de Romtelecom in toata tara au adus in pietele centrale din fiecare oras peste o suta de mii de oameni.

Romtelecom este implicata in numeroase proiecte culturale, ca sustinator al galei UNITER, Galei APTR, stagiunii Operei Romane. Anul acesta compania a fost alaturi si de evenimentul cultural si umanitar, Cow Parade. In aceasta vara Romtelecom va fi si partener al Festivalului International de Film Anonimul editia a II-a. (Iulian Toma)

PUBLICITATE: