"Romania reprezinta aproximativ 10% din productia pietei de imprimare digitala din Europa de Est" Dr Paul N Ewing, consultant Smithers Pira
Luni, 31 Iulie 2017

Credit: Print&Sign / PrinTex

adplayers. Iulian Toma

Romania reprezinta aproximativ 10% din productia pietei de imprimare digitala din Europa de Est dupa cum apreciaza pentru Print & Sign 2017, Dr Paul N Ewing, Managing Partner Ewing Innovation LLP si consultant Smithers Pira, una dintre cele mai mari autoritati domeniul printului, ambalajelor si hartiei din intreaga lume.

“Smithers Pira estimeaza ca Romania reprezinta aproximativ 10% din productia pietei de imprimare digitala din Europa de Est, in conditiile in care luam in calcul inclusiv productia din Turcia, care este cel mai puternic jucator din regiune.” spune Dr Paul N Ewing, consultant Smithers Pira.

Specializat pe imprimarile cu jet de cerneala, Dr Ewing este o personalitate recunoscuta a industriei de print digital si este unul din vorbitorii conferintei PrinTex 2017, unde a confirmat deja prezenta la cel mai important eveniment de profil care se va desfasura in aceasta toamna la Bucuresti.


Conferinta PrintTex 2017  va avea loc marti, 26 septembrie, in Sala Multimedia din Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti. In cadrul evenimentului se va discuta despre noile provocari ale imprimarii digitale. Dedicata printului digital pe textile, conferinta se bucura de prezenta unor speakeri romani si internationali, importanti din domeniu.

Mai multe detalii, pe pagina targului de tehnologie si productie in domeniul printului si semnalisticii Print & Sign  2017 sau a conferintei PrinTex, din acest an.

Mai mult in Targuri si Expozitii, Productie, Productie Publicitara, Conferinte

 

 


PUBLICITATE: