Restart & Reset in HR. ,,Work from Home a creat un nou context, un shift major in felul in care oamenii vor lucra de acum inainte" Nineta Ceaus, Director de Resurse Umane Group M
Luni, 20 Iulie 2020

 

Credit: Group M

,,Cum vom reusi sa adaptam resursele umane in acest context este adevarata provocare. Planul nostru este de restart&reset, pornind de la aceasta realitate care, in sine, implica anumite praguri psihologice de care trebuie sa tinem cont” mai adauga sefa de resurse umane Group M

AdPlayers. info

GroupM a recrutat-o in pozitia de Director de Resurse Umane pe Nineta Ceaus, un profesionist cu peste 20 de experienta pe piata de HR, pentru a raspunde cat mai bine provocarilor actuale.

Unul dintre domeniile in care noul context impune apasarea butonului de restart&reset este zona de resurse umane. Provocarile sunt imense si, mai mult ca niciodata, au in centru omul, la randul sau aflat intr-un proces major de reinventare.

“In acest context incert, ce ramane in picioare este nevoia de profesionisti, de experti, mai mult ca niciodata. Restul se rescrie, se reinventeaza. Work from Home a creat un nou context, un shift major in felul in care oamenii vor lucra de acum inainte” spune Nineta Ceaus, Director de Resurse Umane GroupM.

,,Cum vom reusi sa adaptam resursele umane in acest context este adevarata provocare. Planul nostru este de restart&reset, pornind de la aceasta realitate care, in sine, implica anumite praguri psihologice de care trebuie sa tinem cont. Ne uitam mai mult, mai sincer la ceea ce inseamna well-being-ul angajatului, la ce impact au aceste schimbari asupra lui, la cum putem pastra talentele si, nu in ultimul rand, la cum putem facilita dezvoltarea de noi competente, adaptate noului context” a adaugat sefa de resurse umane Group M.

Nineta Ceaus este un activ promotor al zonei de training si dezvoltare, cu expertiza semnificativa in zona de talent management, gestionand, anterior noii sale pozitii, zona de management al portofoliului, coaching si mentoring pentru comunitatea de talente din cadrul Deutsche Telekom, in cadrul unui centru de excelenta din Bonn.

Pe piata locala, Nineta Ceaus a fost implicata in proiecte de anvergura in cadrul Romtelecom, Cosmote si Telekom, de la rebranding intern la proiecte de dezvoltare interna, la nivel national. In cadrul GroupM, Nineta se ocupa de managementul de resurse umane pentru toate agentiile parte din Grup, cu accent pe zona de cultura organizationala, training si dezvoltarea relatiei cu echipele globale.

GroupM este lider-ul global de management al investitiilor in media, care gestioneaza peste 50 miliarde USD in investitii anuale de media, prin intermediul agentiilor Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX si Xaxis. Prin intermediul specialistilor din intreaga lume, GroupM creeaza reale avantaje competitive pentru clientii sai, oferind informatii valoroase despre tendintele pietei cu privire la comportamentul consumatorilor si diverse platforme de media, expertiza de trading, market-leading brand-safe media, solutii tehnologice, continut si multe altele.

Mai mult in Management, Oameni, Resurse Umane


PUBLICITATE: