Publimedia a tras Top Tranzactii ZF
Marti, 17 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Publimedia a tras Top Tranzactii ZFSub titlul anuarului “Top Tranzactii” Ziarul Financiar, PubliMedia a scos pe piata, de curând, clasamentul celor mai importante tranzactii de afaceri din Romania, din anul 2006.

Conform oficialilor de comunicare ai editorului, “Top Tranzactii” ZF a fost lansata într-un tiraj de 20.000 exemplare, din care 15.000 exemplare s-au distribuit gratuit abonatilor cotidianului de afaceri din grupul MediaPro, 5.000 de exemplare sunt vândute la punctele de difuzare a presei la un pret de coperta de 15 lei. Publicatia mai poate fi descarcata inclusiv în varianta electronica. Publicatia este programata sa aiba un ciclu de distributie de 3 luni.

Publicatia este promovata pe canale media Print: Ziarul Financiar, BUSINESS Magazin, TARGET, ziare locale ProMotor, Descopera, Go4IT, Maxim, Media&Advertising, Business Construct; Radio: InfoPRO si PRO Fm; Online: www.zf.ro, www.businessmagazin.ro, www.targetonline.ro ; Newsletter-e ZF, BUSINESS Magazin, TARGET. Perioada campaniei cuprinde 5 saptamâni înainte de data lansarii pe piata si o luna dupa aparitie.


PUBLICITATE: