Profi vine la ONG-uri si institutii in baza unei comenzi la cel mai apropiat magazin
Miercuri, 29 Aprilie 2020

 

Credit: Profi

Pawel Musial, directorul general PROFI. “Doritorii nu trebuie decat sa depuna cate o comanda la cel mai apropiat magazin din cadrul retelei, urmand apoi a fi apelati de la sediul PROFI pentru a cadea de acord asupra modului de efectuare a platii, a locului si datei de livrare a marfii”. 

AdPlayers. info

In conditiile actuale in cand carantina si autoizolare ii tin acasa pe oameni dar nevoia de aprovizionare a ramas neschimbata, PROFI propune unele facilitati de cumparare, adaptate situatiei actuale. Vine la ONG-uri si institutii in baza unei comenzi la cel mai apropiat magazin

De la institutii si ONG-uri care procura produse pentru a le duce acelora care nu pot merge ca sa-si cumpere singuri de la magazin, si pana la institutiile care vegheaza la siguranta, inclusiv alimentara, a unor mari segmente de populatie, cu totii au nevoie de noi sisteme de achizitii care sa le usureze activitatea.

“Raspundem acestor nevoi oferind ONG-urilor si institutiilor de stat posibilitatea de a comanda la noi produsele necesare,” a declarant Pawel Musial, directorul general PROFI. “Doritorii nu trebuie decat sa depuna cate o comanda la cel mai apropiat magazin din cadrul retelei, urmand apoi a fi apelati de la sediul PROFI pentru a cadea de acord asupra modului de efectuare a platii, a locului si datei de livrare a marfii”. 

In acest scop au fost dedicate anumite magazine de unde se livreaza cantitati mari iar, in anumite situatii, atunci cand volumul de produse este foarte mare, livrarea se poate face integral, direct la adresa indicata de cumparator.

Cu peste 1200 de magazine in mai bine de 500 de localitati, PROFI este reteaua care poate si isi doreste sa faca viata mai buna pentru locuitorii din toate judetele.

Mai mult in Business, CSR, Coronavirus


PUBLICITATE: