Professional Women’s Network Romania a ales un nou Consiliu Director
Vineri, 12 Aprilie 2024

„Sunt deosebit de onorata sa preiau al doilea mandat de Presedinte al Asociatiei. Le multumesc membrelor Asociatiei pentru increderea acordata. Apreciez ca asociatia noastra a reusit sa devina mult mai activa, dinamica si vizibila pe plan intern si international datorita tuturor demersurilor si proiectelor pe care le-am realizat impreuna.” a spus Ileana Botez, Presedinte, PWN Romania.

AdPlayers. info

Membrele asociatiei Professional Women’s Network Romania s-au reunit, saptamana aceasta, intr-o Adunare Generala si Electiva cu scopul de a aproba rezultatele activitatii pe 2023, de a valida planurile pentru anul 2024, dar si de a alege o noua echipa la conducerea asociatiei.

Astfel, dupa doi ani marcati de realizari deosebite si de succes in implementarea unor proiecte noi si de impact, membrele asociatiei au acordat votul de incredere unui nou Consiliu Director. Incepand cu acest mandat, intra in vigoare prevederile Statutului modificat anul trecut care statueaza o structura noua a Consilului Director prin extinderea numarului de piloni de la 9 la 11 cu doua noi pozitii de Vicepresedinte, respectiv Muzeul Femeilor Remarcabile si Relatii Internationale care vor contribui la la finalizarea si lansarea proiectului de suflet al asociatiei si continua dezvoltarea asociatiei inclusiv pe plan international.

Componenta echipei de conducere a PWN Romania este urmatoarea: Ileana Botez - Presedinte, Monica Eugeniu - Vicepresedinte Membre, Violeta Ciurel - Vicepresedinte Femei in Consilii de Administratie, Georgiana Cristea - Vicepresedinte Antreprenoriat, Soriana Popescu - Vicepresedinte Mentorat, Carmen Ciulian – Vicepresedinte Muzeul Femeilor Remarcabile, Alina Stoian – Vicepresedinte Relatii Internationale, Carmen Burtea - Vicepresedinte Parteneriate, Mioara Popescu – Vicepresedinte Financiar, Anca Bogos - Vicepresedinte Marketing si Comunicare si Adina Gutiu - Vicepresedinte Legal.

„Sunt deosebit de onorata sa preiau al doilea mandat de Presedinte al Asociatiei. Le multumesc membrelor Asociatiei pentru increderea acordata. Apreciez ca asociatia noastra a reusit sa devina mult mai activa, dinamica si vizibila pe plan intern si international datorita tuturor demersurilor si proiectelor pe care le-am realizat impreuna.” a spus Ileana Botez, Presedinte, PWN Romania.

,,Sunt mandra de echipa cu care pornim la drum astazi si le urez bun venit si celor 3 noi membre de Consiliu. Privesc inainte cu multa incredere si speranta in planurile pe care le-am facut si le vom face impreuna si pe care le vom continua cu aceeasi implicare si dedicare, in potentialul comunitatii de a ramane unita si de a-si continua calatoria catre echilibrul de gen in leadership si in toate celelalte niveluri ale societatii.” a mai adaugat presedinta PWN Romania.

Noua echipa a Consiliului Director al PWN Romania porneste cu entuziasm in acest mandat, cu planuri indraznete pentru cresterea asociatiei si pentru realizarea misiunii sale de sprijinire a echilibrului de gen in pozitii de leadership, prin promovarea femeilor in functii de conducere.

Cine este Professional Women’s Network Romania?

PWN Romania este o asociatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat, a carei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor in pozitii de leadership in vederea accelerarii echilibrului de gen in structurile de conducere. Comunitatea PWN Romania reuneste aproximativ 400 de membre aflate in pozitii de management sau antreprenoare in peste 20 de industrii, precum si peste 900 de femei in comunitatea extinsa a Asociatiei.

Printre obiectivele PWN Romania se regasesc dezvoltarea potentialului profesional al femeilor, sustinerea antreprenoarelor si a aspirantelor catre antreprenoriat si imputernicirea economica a femeilor, egalitatea de sanse si diversitatea in structurile de conducere ale companiilor.

Principalele programe ale PWN Romania includ din 2013 un program de Mentorat dedicat femeilor la inceputul carierei sau in pozitii de mid-management, un program de educatie antreprenoriala „Trusa de Instrumente pentru Antreprenoare”, demarat in 2014 si programe unice din 2016 care ofera femeilor de cariera o pregatire structurata pentru accesarea unei pozitii in consiliile de administratie dezvoltate de Academia Femeilor in Consilii de Administratie.

Infiintata in 2011, PWN Romania este parte a PWN Global, o retea care se dezvolta in ritm alert, depasind peste 3.500 de membre si voluntari in peste 30 de orase din lume.

Mai multe detalii pe pagina http://pwnromania.net/

Mai mult in Management, Asociatii, Organizatii,


PUBLICITATE: