Productia video s-a triplat la Unlimited Production. Comunicare interna cu 13% engagement.
Joi, 02 Iulie 2015

adplayers. Iulian Toma

“Alegerea unui broker cu peste 100 furnizori de servicii de productie scuteste o companie sau un departament din industria de marketing de comunicare de mari batai de cap in privinta selectarii celei mai bune oferte pentru o cerinta data de un ordonator de servicii” a declarat pentru adplayers Catalin Zecheru, Director General Unlimited Production, broker de servicii de productie full service pentru industria de marketing si comunicare.

Cu peste 150 de furnizori in servicii de productie in portofoliul companiei, potrivit managerului Unlimited, un broker poate sa asigure cotatii de pret negociate pe volume de productie pe care un client obisnuit nu le-ar putea cumula nici pe parcursul mai multor ani de colaborare intre ordonator si prestatori de servicii.

Productia video s-a tripat. 13% engagement.

Printre cererile in crestere la Unlimited se numara productiile de filme motivationale pentru uzul intern al companiilor, volum care s-a triplat incepand din toamna anului trecut. Aici insa volumul si costul de productie este insa cel mai mic amananunt. Importante sunt inovatia si ideea spune oficialul companiei. Chiar si sarcina de a face actori din oameni obisnuiti din companie nu este un lucru tocmai usor.

De ce oameni din companie? Pentru ca echipa reactioneaza mult mai bine la mesajele colegilor din companie decat la personal din afara. “Avem cazuri cand astfel de mesaje au ajuns la o rata de engagement de 13%”, o rata uriasa pentru comunicarea unui mesaj printr-un astfel de canal, arata producatorii de film.

“Angajatorii au descoperit un instrument de comunicare neexploatat pana acum. Mai ales la angajatii tineri, filmele livreaza mult mai usor si mai eficient mesajele companiei", afirma directorul general al companiei. "In marea majoritate a cazurilor - si avem cateva zeci de astfel de productii realizate in ultimele luni - actorii sunt chiar angajatii. In acelasi timp, mesajele companiei au mai multa credibilitate atunci cand sunt livrate de angajati catre angajati".

Lansata in urma cu aproape un an, compania Unlimited Production se pozitioneaza primul broker de servicii de productie full service din Romania, acoperind atat segmentul de productie publicitara, cat si cel audiovizual, pe un model de business de tip one-stop-shop. Serviciile Unlimited Production includ tipar de mici si mari dimensiuni, POSM, realizarea de materiale promotionale, logistica evenimente, solutii de merchandising, branding personalizat, produse textile si productii speciale. Pe langa acestea, brokerul mai asigura setup integral pentru conferinte si evenimente indoor si outdoor.

Mai mult in PR, Productie Publicitara


PUBLICITATE: