Primul hipermarket unde clientii se autoservesc si platesc fara casier.
Vineri, 25 August 2017

Lansat saptamana aceasta in hipermarketul Carrefour Baneasa, serviciul integrat „Casa ta - Self Service” este prima casa de marcat unde clientii au posibilitatea de a scana si plati singuri, in acelasi loc, produsele cumparate.

adplayers. info



Scanezi, Platesti, Gata. La „Casa ta - Self Service” Carrefour te autoservesti si platesti fara casiera. Lansat saptamana aceasta in hipermarketul Carrefour Baneasa, serviciul integrat „Casa ta - Self Service” este prima casa de marcat unde clientii au posibilitatea de a scana si plati singuri, in acelasi loc, produsele cumparate.

„Ne bucuram sa putem oferi clientilor nostri experiente unice de cumparaturi, iar noul serviciu integrat „Casa ta – Self Service” va da acestora posibilitatea de a lua viitorul in propriile maini, datorita tehnologiei propuse prin functiile casei de marcat” spune Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dimanica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

„Astfel, clientii sunt invitati in hipermarketul Carrefour Baneasa sa descopere acest proiect pilot si sa incerce singuri noua casa de marcat „Casa ta – Self Service” care permite realizarea cumparaturilor in doi pasi simpli: scanarea produselor la casa de marcat „Casa ta- Self Service”  si plata produselor scanate - cu cardul sau prin aplicatia mobila Carrefour Pay, disponibila gratuit in AppStore si in magazinul Google Play” a mai spus oficialul de marketing si comunicare.

Zona dedicata noului serviciu „Casa ta – Self Service” este alcatuita din 4 case de marcat tip self check-out si este deservita de un supervizor permanent, gata oricand sa ofere clientilor asistenta necesara utilizarii caselor de marcat.   

Mai mult in Business, Retail, 


PUBLICITATE: