Presedintele ICCO, la "Casa Alba" de la Bucuresti. Max Behar si sefa comunicarii Presedintiei Romaniei au discutat despre colaborari internationale.
Marti, 28 Martie 2017


Max Behar, Presedintele ICCO si Madalina Dobrovolschi, Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei
sursa foto: facebook, Max Behar, ICCO 

Industria de Relatii Publice din Romania, prin intermediul Asociatiei Romane de Relatii Publice (ARRP), se pregateste sa adere la platforma globala The International Communications Consultancy Organisation (ICCO).

adplayers. info

Industria de Relatii Publice din Romania, prin intermediul Asociatiei Romane de Relatii Publice (ARRP), se pregateste sa adere la platforma globala The International Communications Consultancy Organisation (ICCO). In etapa premergatoare afilierii  ARRP la organizatia internationala, presedintele ICCO, Maxim Behar, a sosit la Bucuresti pentru a discuta cu specialisti si reprezentanti ai agentiilor oportunitatile de colaborare, dar si tendintele actuale din acest domeniu.


Max Behar, Presedintele ICCO, la Intalnirrea ARRP cu Gabriel Paslaru, presedintele ARRP, Camelia Spataru, Catalina Stan, Catalin Hosu. foto: facebook, ARRP.

,,Acest eveniment este un pas important in definitivarea parteneriatului cu ARRP, apreciez foarte mult Romania, cunosc performantele industriei comunicarii de aici si va asigur ca ICCO asteapta demult si cu mult interes aceasta afiliere posibila acum prin ARRP, care va reprezenta un castig reciproc si va imbogati stiinta comunicarii la nivel global “ a declarat Maxim Behar.

Potrivit reprezentantilor ARRP, posibilitatea de a schimba idei si bune practici cu membrii ICCO, dezvoltarea unor strategii si actiuni comune, participarea la evenimente internationale sunt doar cateva dintre avantajele cooperarii dintre cele doua asociatii, prezentate in cadrul intalnirii organizate vinerea trecuta care a initiat si inlesnit comunicarea intre ICCO si ARRP, in parteneriat cu BDR Associates si sustinerea Institutului Bancar Roman.

“Afilierea ARRP la ICCO este o ocazie exceptionala de pune in lumina pe un larg plan international perfomanta agentiilor de relatii publice din Romania si de a face schimb de know how si de valori cu firme de specialitate din intreaga lume” spune Gabriel Paslaru, presedintelele ARRP. „Invitam cat mai multe firme sa se alature acestui demers, pentru a sustine afilierea  si ne dorim ca aceasta resursa cu mare potential de cunoastere sa fie pusa in valoare cat mai curand, in beneficiul industriei comunicarii din Romania .”

In cadrul vizitei in Romania, presedintele ICCO, Maxim Behar, a avut si o intrevedere cu Madalina Dobrovolschi, Consilier de Stat, purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, cu care a schimbat opinii  pe aspecte legate de rolul actual al comunicarii, de evolutii si perspective in Romnaia si in plan international.

„In vizita la Casa Alba, dar la Bucuresti””, a notat Max Behar intr-o postare publica pe o platforma publica de socializare, intalnirea cu Dobrovolschi. „ A fost o discutie foarte placuta si profesionala despre comunicarea moderna, social media si relatii publice, despre piata romaneasca de PR si o colaborarea apropiata viitoare” a adaugat presedintele ICCO.

Fondata in 1995, Asociatia Romana de Relatii Publice (www.arrp.eu) a fost creata pentru a face comunitatea oamenilor de comunicare din Romania mai puternica. Astazi, asociatia reuneste atat specialisti redutabili care au pus bazele acestei profesii in tara noastra, cat si tineri profesionisti, aflati la inceputul carierei lor.

Una dintre cele mai mari organizatii internationale de relatii publice, The International Communications Consultancy Organisation (www.iccopr.com) este reprezentata de asociatii nationale din 48 de tari de pe toate continentele, reunind peste 2500 de agentii.

Mai mult in PR, Interactive, Social Media, Afilieri, 


PUBLICITATE: