Premiera Wavemaker Romania ( GroupM, WPP). Lanseaza Maximize - software de planificare media dezvoltat cu 75 de strategi, planneri, data scientists, programatori, testeri si designeri
Miercuri, 26 Mai 2021


Credit. Wavemaker Romania ( GroupM, WPP)

Oana Padure, CEO, Wavemaker Romania: ,,Ne simtim privilegiati deoarece Maximize aduce o astfel de schimbare si ne va ajuta sa le oferim partenerilor nostri rezultate semnificativ imbunatatite. Vom face tot posibilul ca pana la finalul anului sa aducem crestere adaugata tuturor partenerilor nostri, folosind Maximize.” 

AdPlayers. info

Wavemaker Romania introduce, in premiera pe piata locala, Maximize, un instrument software ce revolutioneaza planificarea media, anunta compania de media parte din grupul de media Group M, din cadrul grupului global de servicii de marketing si comunicare WPP.

Potrivit informarii, Maximize este singurul software din lume care permite crearea unui plan de media perfect optimizat pentru multiple audiente, in acelasi timp, in baza unei tehnologii de Artificial Intelligence agent-based, care simuleaza comportamentul targetului. Astfel, Maximize este software-ul media care aduce rezultatele cele mai apropriate de realitate.

Bugete irosite si obiective neatinse

Planificarea de media din Romania are limitari semnificative, printre care planificarea pe un singur target, desi brandurile isi doresc sa atinga mai multe segmente; planificarea pe targeturi demografice pe TV, desi oamenii care rezoneaza cu brandul nu se regasesc in acelasi interval demografic sau tratarea separata a canalelor de media, ceea ce duce la o optimizare limitata. Aceste limitari sunt consecinta utilizarii de instrumente media care nu mai sunt adaptate complexitatii universului de comunicare actual.

Software dezvoltat cu 75 de strategi, planneri, data scientists, programatori, testeri si designeri

Peste 75 de strategi, planneri, data scientists, programatori, testeri si designeri Wavemaker au lucrat in ultimii doi ani la un nou mod de a planifica media au lucrat la produsul software Maximize, folosit in Romania, in exclusivitate, de Wavemaker.

Potrivit companiei, planificarile obtinute cu ajutorul Maximize sunt cu 30% mai eficiente decat modul conventional de planificare.  

“Suntem mandri ca vom putea sa aducem mai multa crestere clientilor nostri decat am facut-o pana acum. Este ambitia oricarui profesionist sa fie parte dintr-o schimbare revolutionara a industriei in care activeaza” spune Oana Padure, CEO Wavemaker Romania.

,,Ne simtim privilegiati deoarece Maximize aduce o astfel de schimbare si ne va ajuta sa le oferim partenerilor nostri rezultate semnificativ imbunatatite. Vom face tot posibilul ca pana la finalul anului sa aducem crestere adaugata tuturor partenerilor nostri, folosind Maximize.” a daugat oficialul local Wavemaker 

Echipa Wavemaker Romania a inceput deja sa foloseasca Maximize pentru a aduce mai multa valoare clientilor pentru bugetele de media.

Unicitatea lui Maximize vine, in primul rand, din faptul ca optimizeaza pentru obiectivele de marketing, in general, nu doar pentru cele de media. Acesta foloseste datele proprii GroupM despre purchase journey in Romania, impreuna cu o tehnologie de tip AI sofisticata de agent-based modelling pentru a maximiza rezultatele campaniilor media nu doar pe un target, ci pe toate segmentele clientului, si nu doar pentru obiective de media, asa cum este reach-ul, ci si pentru obiective de marketing, precum notorietate, conexiune emotionala, vanzari.

Cu peste 7.200 de angajati in 88 de tari, Wavemaker este parte din GroupM, companie de media a WPP, isi foloseste expertiza pentru a genera crestere pentru unele dintre cele mai puternice branduri si companii. Mai mult despre Wavemaker, pe paginile:

https://wavemakerglobal.com/ro/  si https://www.linkedin.com/company/wavemaker-romania
PUBLICITATE: