Philip Morris la Image Promotion
Marti, 04 Iulie 2006

( AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Dupa o licitatie in urma careia a castigat  toata gama de servicii de relatii publice, de la media relations pana la management de eveniment, Image Promotion a semnat pentru imaginea brandurilor Philip Morris pana la sfarsitului lui 2007. Agentia condusa de Alexandru Paius a devenit agentia de Relatii Publice pentru brandurile companiei Philip Morris Romania.

Image Promotion va oferi servicii integrate de Relatii Publice, de la media relations pana la management de eveniment, si avand in vedere specificitatea si valorile brandurilor promovate. Reprezentantii agentiei, precizeaza ca vor lucra pentru „Marlboro – tigareta numarul 1 in lume, Parliament, Virginia Slims, Chesterfield, L&M – cea mai bine vanduta tigareta din Romania, Next, Assos, Red & White, President si Zet”.

Philip Morris la Image Promotion„Castigarea acestei noi licitatii reprezinta pentru noi in primul rand o recunoastere a calitatii serviciilor oferite pana acum”, este de parere Alexandru Paius (foto), Director General Image Promotion. „Suntem bucurosi ca avem un client multumit, care ne incredinteaza noi misiuni de comunicare. Evident, in aceeasi masura, aceasta noua misiune este si o mare provocare, avand in vedere dimensiunile acestei colaborari”, a mai afirmat el.

Colaborarea dintre cele doua companii nu este una la inceput. Image Promotion administreaza contul de Relatii Publice pentru comunicare corporativa Philip Morris Romania din anul 1997.

Activa pe piata romaneasca din 1995, Image Promotion ofera servicii de PR integrate. Printre clientii permanenti ai agentiei oficialii Image Promotion citeaza Coca-Cola, Philip Morris, Arctic, UPC-Astral, Expotek, Young&Rubicam/Team Advertising.  


PUBLICITATE: