PROFI si Logicor Romania extind contractul de inchiriere pentru aproximativ 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploiesti
Miercuri, 14 Decembrie 2022

 


Gaetan Pacton, CEO PROFI: „In procesul sustinut de extindere a retelei noastre, apreciem existenta unei baze de parteneri profesionsti care actioneaza in mod consecvent in sprijinul cresterii si calitatii. Logicor Ploiesti se incadreaza in categoria parcurilor logistice pe care le apreciem si, prin urmare, ne bazam pe el pentru anii urmatori.”

AdPlayers. info

Cu peste 1600 de magazine proprii si partener, lantul romanesc de retail modern PROFI consolideaza parteneriatul pe termen lung cu Logicor, lider european in domeniul dezvoltarii si managementului de proiecte logistice, printr-un acord de prelungire a contractului de inchiriere pentru spatiul premium de depozitare de aprox. 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploiesti.

Gaetan Pacton, CEO PROFI: „In procesul sustinut de extindere a retelei noastre, apreciem existenta unei baze de parteneri profesionsti care actioneaza in mod consecvent in sprijinul cresterii si calitatii. Logicor Ploiesti se incadreaza in categoria parcurilor logistice pe care le apreciem si, prin urmare, ne bazam pe el pentru anii urmatori.”

Potrivit companiei, acordul, reprezentand unul dintre cele mai mari contracte de inchiriere anuntate in Romania in acest an, a fost asistat de JLL Romania. PROFI si-a desfasurat cu succes activitatea in Parcul Logistic Logicor Ploiesti in ultimii 10 ani, timp in care parcul si-a extins capacitatea de doua ori pentru a sustine acest ritm accelerat de crestere.

Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor Romania, spune: „Apreciem parteneriatul nostru pe termen lung cu PROFI si ne mentinem angajamentul de a ii sustine in strategia ambitioasa de crestere in Romania. Logicor Ploiesti este un parc logistic bine pozitionat, de ultima generatie si adaptat la nevoile clientului, ce deserveste strategic reteaua nationala de distributie PROFI, fiind un adevarat avantaj competitiv in dinamica actuala a businessului de retail”.

Viorel Opait, Business Development Director in cadrul JLL Romania, spune: „Suntem mandri sa sprijinim PROFI si Logicor in angajamentul lor de a-si extinde parteneriatul pe termen lung si de a continua sa ofere un exemplu de profesionalism si calitate a serviciilor. Suntem intotdeauna bucurosi sa sustinem companiile care impartasesc aceleasi valori si principii solide in afaceri sa obtina astfel de rezultate remarcabile”.

Situat pe DN 72 Ploiesti-Targoviste, la aproximativ 8 kilometri vest de centrul orasului Ploiesti, judetul Prahova, Logicor Ploiesti este foarte bine pozitionat, avand in vedere apropierea sa de intersectia A3 cu soseaua de centura a Ploiestiului, ceea ce asigura o distributie excelenta catre sudul si estul Romaniei.

In prezent, portofoliul Logicor Romania depaseste 260.000 mp de spatii de depozitare clasa A din care c. 82.000 mp au fost dezvoltati si livrati in ultimele 18 luni. Terenurile detinute de Logicor si autorizate pentru construirea de noi centre logistice permit dezvoltarea progresiva a mai mult de 400.000 mp in centre economice cheie din intreaga tara.

Autorii

Cu 28.000 de angajati in peste 1.600 de magazine integrate si partenere din peste 770 de localitati, PROFI este cel mai mare angajator din Romania.

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari si operatori de proprietati moderne de logistica si distributie din Europa. Pana la data de 30 iunie 2022, portofoliul companiei era reprezentat de 591 de proprietati de calitate premium, cu o suprafata inchiriabila totala de 13,4 milioane de metri patrati in piete cheie de logistica din Europa. Logicor are sediul in Londra si Luxemburg. www.logicor.eu

JLL (NYSE: JLL) este o firma de servicii profesionale de top, specializata in managementul activelor si investitiilor imobiliare. JLL modeleaza viitorul imobiliar pentru o lume mai buna, folosind cele mai avansatw tehnologii pentru a crea oportunitati, spatii extraordinare si solutii imobiliare sustenabile pentru clientii, oamenii si comunitatile noastre. JLL este o companie Fortune 500 cu venituri anuale de 19,4 miliarde USD, operatiuni in peste 80 de tari si o forta de munca globala de peste 102.000 de angajati la 30 iunie 2022. JLL este numele de marca si o marca inregistrata a Jones Lang LaSalle Incorporated. Pentru mai multe informatii, vizitati www.jll.com .

Mai mult in Business, Retail, Parteneriate,


PUBLICITATE: