P&G Beauty Awards porneste motoarele celei de-a cincea editii
Marti, 07 Martie 2006

( AdPlayers.ro ) P&G Beauty porneste motoarele celei de-a cincea editii Pantene Beauty Awards, „evenimentul recunoscut deja drept “Oscarurile Industriei de Frumusete” din Romania si care ii pune in lumina pe profesionistii frumusetii” asa cum au tinut sa precizeze promotorii sai.

P&G Beauty Awards porneste motoarele celei de-a cincea editiiDiana Klusch ( foto ), Director Relatii Externe, Divizia Beauty Care, Procter&Gamble afirma ca „Pantene Beauty Awards este un eveniment consacrat celebrarii frumusetii, prin acordarea recunoasterii celor care isi aduc o contributie semnificativa la dezvoltarea acestei industrii”.

Editia a V-a a Pantene Beauty Awards va premia anul acesta sapte categorii profesionale si sase categorii speciale. Potrivit organizatorilor, categoriile profesionale includ premiile, deja traditionale, pentru: Excelenta in Coafura, Excelenta in Machiaj, Excelenta in Fotografie, Modelul Feminin / Modelul Masculin al Anului si Excelenta in Stilism Vestimentar. Acestora li se adauga in acest an un nou premiu pentru Excelenta in Reinventarea domeniului frumusetii, care rasplateste cea mai inovativa contributie la dezvoltarea si avansarea domeniului de frumusete din Romania, precizeaza reprezentantii Pantene Beauty Awards.

Nominalizarile pentru fiecare categorie vor fi facute de profesionisti din industria de frumusete, publicitate, relatii publice si media.

Diana Klusch a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro ca „Pantene considera industria de frumusete drept o parte integranta a tot ceea ce tine de imagine si comunicare, de aceea, pe langa oamenii din industria de frumusete propriu-zisa (presa de specialitate, creatori de moda, hairstylists, celebritati, etc.) au fost alesi si oameni din publicitate, relatii publice si alte domenii media, pentru ca ei sunt interesati si informati despre ceeea ce se intampla in domeniul de frumusete”.

„Au fost consultati directori de agentie, directori de creatie si PR, pentru ca acestia sunt mai implicati in ce inseamna domeniul de frumusete si lumea mondena”, a mai precizat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro Diana Klusch. Executivul P&G Beauty Care motiveaza alegerea spunand ca „acestia sunt in permanenata in contact si isi aduc contributia prin natura activitatii lor la modelarea industriei de frumusete, opinia lor fiind importanta pentru recunoasterea cat mai obiectiva a celor care au adus cea mai substantiala contributie”.

P&G Beauty Awards porneste motoarele celei de-a cincea editiiOrganizatorii evenimentului spun ca pe baza optiunilor primite, se va realiza o lista lunga de nominalizari pentru fiecare premiu, ce va fi supusa votului acelorasi profesionisti. Se va obtine astfel o lista scurta de trei nominalizati pentru fiecare categorie. Ca si in anii precedenti, Pantene Pro-V va implica si publicul larg in sesiunea de votare. Acesta isi va putea exprima optiunea pentru castigatorii categoriilor speciale, prin intermediul revistelor Avantaje, Elle, Unica si Viva. Publicul va avea astfel un vot in jurizarea finala a categoriilor speciale. Din lista scurta de nominalizari, un juriu format din nume sonore ale modei romanesti va alege castigatorii editiei a V-a, care vor fi prezentati in cadrul Galei Pantene Beauty Awards.

P&G Beauty ( www.pg.com ) este prezent in intreaga lume prin cele peste 130 de marci comercializate in peste 180 de tari. In anul fiscal 2004/2005, P&G Beauty a inregistrat vanzari globale de peste 19 miliarde USD, rezultat care o pozitioneaza drept una dintre cele mai mari companii de produse de infrumusetare din lume. Portofoliul P&G Beauty include marcile Pantene®, Head & Shoulders®, Olay®, Max Factor®, Cover Girl®, Gillette® Complete Skin Care for Men, Always®, Joy®, Hugo Boss®, Wella®, Herbal Essences®, Clairol Nice ’n’ Easy® and SK-II®.

(Irina Toma, info@adplayers.ro )

PUBLICITATE: