Opt liceeni ambitiosi vor fi sustinuti de bursele Founders by BT sa participe la Spark Week, primul festival de antreprenoriat din Romania
Marti, 30 Iulie 2019

 

Credit: Educativa

Un numar de opt liceeni ambitiosi vor fi sustinuti de bursele Founders by BT sa participe la Spark Week, primul festival de antreprenoriat din Romania unde peste 40 de liceeni vor in cadrul unei experiente de 6 zile cu domeniul de business din diverse unghiuri.

AdPlayers.info

Opt liceeni ambitiosi vor fi sustinuti de bursele Founders by BT sa participe la Spark Week, primul festival de antreprenoriat din Romania unde peste 40 de liceeni vor in cadrul unei experiente de 6 zile cu domeniul de business din diverse unghiuri.

Primul festival de antreprenoriat din Romania va fi organizat la final de vara, intre 26 si 31 august 2019, in Bucuresti, si va cuprinde discutii cu antreprenori de succes, vizite la business-urile acestora, workshop-uri de vanzari, marketing, dezvoltare de business, construirea unui produs, testarea si vinderea lui catre clienti reali, precum si alte activitati si provocari distractive.

Festivalul se adreseaza liceenilor din toata tara, care tocmai trec in clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a. Opt dintre participanti vor beneficia gratuit de experienta Spark Week, datorita Burselor Founders by BT. Pentru a aplica la o bursa, se completeaza online formularul de inscriere.

Dintre aplicanti, vor fi selectati cei mai buni 8 care dovedesc in aplicatia lor ca au spirit antreprenorial si inclinatii catre acest domeniu. Pentru a demonstra aceste abilitati, tinerii sunt intrebati in formularul de inscriere despre activitatile anterioare (scolare, extra-scolare, voluntariat, hobby-uri etc.), despre motivatia lor de a participa si despre planurile de viitor in mediul business.

In cadrul Spark Week, participantii vor avea ocazia sa discute cu fondatorii si managerii unor business-uri si organizatii precum Therme Bucuresti, Banca Transilvania, Mercato Communale, M60, Mamizza, Trend Consult, Asociatia Daruieste Viata, StartCasa, Brand Architects, Tudor Personal Tailor si altele

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA - The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicata antreprenoriatului, unde studentii invata practic inca din prima zi de scoala cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte o afacere. Spark Week se va desfasura la sediul facultatii  (Bucuresti, str. Semilunei, nr 4-6), dar si in diverse alte locatii din capitala (sediile altor afaceri, locatii outdoor, cafenele).

Pentru a participa, tinerii interesati trebuie sa completeze un formular de inscriere. In caz ca inscrierile pentru burse vor fi mai dificil de departajat, organizatorii pot contacta telefonic aplicantii. Taxa de participare la Spark Week este de 950 lei pentru cei inscrisi pana pe 9 august si acopera toate experientele de invatare, mesele si materialele, insa nu si cazarea si transportul pentru cei care vin din afara Bucurestiului. De asemenea, exista si reduceri de grup pentru 2 sau 4 persoane.

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat in parteneriat cu Banca Transilvania, care ofera cele 8 Burse Founders by BT si sustine desfasurarea intregului festival. Pentru BT, implicarea in acest program este un nou mod de a contribui la educatia antreprenoriala a noilor generatii.

 

Academie de antreprenori. EA-The Entrepreneurship Academy

La EA-The Entrepreneurship Academy, studentii invata practic inca din prima zi de scoala cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte un business. Acesta devine principalul obiect de studiu si functioneaza sub forma unui instrument  educational. La finalul celor 4 ani de studii, prin dobandirea celor 240 credite ECTS, studentii primesc o diploma si titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea in Antreprenoriat.

La EA - The Entrepreneurship Academy, cursurile imbina multa practica cu teorie actuala, iar profesorii se numesc experti - pentru ca ei sunt profesionisti romani dar si internationali, din domenii precum: drept, vanzari, legislatie europeana, marketing, contabilitate, drept, chiar si dezvoltare personala si limba engleza.

Curricula EA-The Entrepreneurship Academy are la baza filozofia Tiimiakatemia (Team Academy) dezvoltata in Finlanda de catre Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani. Team Academy continua sa fie foarte inovatoare ca metodologie si sa faca parte dintr-o avangarda a universitatilor internationale care ofera o astfel de diploma si specializare. In momentul de fata exista centre si universitati avand la baza metodologia Team Academy in Finlanda, Franta, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina si Peru.

Printre expertii care predau la The Entrepreneurship Academy se numara: Anca Dragu (Macroeconomie), Joy Chan (Finante), Radu Atanasiu (Critical Thinking), Magda Ropotan (Design Thinking), Sergiu Negut (business mentor), Ana Silivas (dezvoltare personala), Cosmin Alexandru (Decan si team-coach), Ilinca Paun (CEO si team coach), Andrei Niculescu (Mentor), Ian Peatey (primul team coach al facultatii), Mihai Bonca (Marketing) si alti antreprenori, freelanceri si oameni din companii care vin cu expertiza lor in constructia noilor businessuri ale studentilor de la EA - The Entrepreneurship Academy.

Mai Mult in Educatie, Antreprenoriat


PUBLICITATE: