Okazii estimeaza 1.000 de afiliati rapid si cu 10%-30% mai multe tranzactii
Vineri, 24 Mai 2013
 ( adplayers, Iulian Toma) Okazii estimeaza 1.000 de afiliati rapid, care sa genereze lantului de comert online cu 10%-30% mai multe tranzactii, dupa cum a afirmat pentru adplayers Emilia Corban, Senior Marketing Project Manager.

„Vrem sa crestem numarul de tranzactii Okazii.ro cu 10%-30%, tranzactii venite din sistemul de afiliere si afiliatii care sa ne genereze acest volum de business, parteneri carora sa le generam veniturile asteptate” a afirmat pentru adplayers Emilia Corban, intrebata ce tinta de business isi propune lantul de comert online cu cel mai recent program de afiliere.

Cu 13 ani de activitate si 140.000 de vanzatori activi in prezent, potrivit proprietarilor de la Netbridge, Okazii este cel mai mare site de comert online din Romania, inregistrand peste 2,4 milioane de produse listate in toate categoriile, peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

Printre beneficiile cu care spera sa atraga rapid cei 1.000 de afiliati, Okazii listeaza numarul si diversitatea categoriilor si a produselor; posibilitatea ca afiliatii sa poata promova atat produse noi cat si produse second hand; comisioane de pana la 20% la care pot ajunge afiliatii si instrumente de promovare adaptabile specificului site-ului/blogului.

Afacerea Okazii a pornit in anul 2000 de la o bicicleta. Un Pegas apartinand unui utilizator din Brasov a fost primul produs vandut. Daca in primul an pe site au fost puse la vanzare aproximativ 5000 de produse, astazi numarul acestora depaseste 2,4 milioane.

 Mai mult in Interactive, Comert Online


PUBLICITATE: