Ogilvy l-a concediat saptamana trecuta pe seful de creatie global, Tham Khai Meng
Miercuri, 18 Iulie 2018
 

Credit: Youtube

Despartirea de Chief Creative Officer-ul global, Tham Khai Meng, avut loc dupa o investigatie interna, in urma unor plangeri venite din interiorul organizatiei, considerate „serioase” de catre CEO-ul Ogilvy, John Siefert.

adplayers. Iulian Toma

Ogilvy l-a concediat saptamana trecuta pe seful de creatie global, Tham Khai Meng. Chief Creative Officer-ul global, Tham Khai Meng.

Despartirea de Chief Creative Officer-ul global, Tham Khai Meng, avut loc dupa o investigatie interna, in urma unor plangeri venite din interiorul organizatiei, considerate „serioase” de catre CEO-ul Ogilvy, John Siefert, noteaza presa de marketing si comunicare de peste ocean.

John Siefert a fost determinat sa actioneze in urma investigatiilor fara a oferi insa alte amanunte privind investigatia. Presedintele a precizat doar ca motivele despartirii de fostul Chief Creativ Officer al Ogilvy sunt legate de valorile si codul de conduita profesionala al retelei de agentii.

Tham Khai Meng a avut un rol international la Ogilvy inca din 2009. Dupa o cariera inceputa in Leo Burnett Londra si Chicago, acesta s-a mutat in Singapore. Din 2000, Khai a fost Regional Creative director la Ogilvy & Mather pentru Asia Pacific.

Mai mult in Management, Oameni, 


PUBLICITATE: