OMV Petrom, la Mindshare. Agentia de media din grupul WPP a castigat contul de media planning si buying al OMV Petrom pe piata din Romania
Joi, 03 Decembrie 2020

 

Potrivit agentiei de media, expertii Mindshare ofera echipei OMV Petrom servicii de consultanta si strategie media, planificare si media buying pentru toate mediile (TV, Online, Print, Radio, Out of Home media). Parteneriatul are obiective pe termen lung si intregeste gama pe servicii pe care agentiile WPP le ofera OMV Petrom in Romania.

AdPlayers. info

Mindshare a castigat contul de media planning si buying al OMV Petrom. Cele doua companii anunta finalizarea formalitatilor prin care Mindshare preia contul de media planning si buying al OMV Petrom pe piata din Romania, se anunta intr-un comunicat al companiei.

Potrivit agentiei de media, expertii Mindshare ofera echipei OMV Petrom servicii de consultanta si strategie media, planificare si media buying pentru toate mediile (TV, Online, Print, Radio, Out of Home media). Parteneriatul are obiective pe termen lung si intregeste gama pe servicii pe care agentiile WPP le ofera OMV Petrom in Romania.

“Este o onoare sa reusesti sa castigi increderea unui jucator din prima liga. Este si o mare responsabilitate, in egala masura. Stiindu-mi echipa, sunt increzator ca vom fi la inaltime si ca vom veni cu cele mai eficiente solutii de comunicare integrata. Suntem aici sa ne asiguram ca investitia OMV Petrom in publicitate va fi valorificata la cel mai inalt nivel” – Catalin Gaitanaru (foto), CEO Mindshare.

Conform reprezentantilor de comunicare, finalizarea acestui parteneriat vine in contextul complicat si provocator al anului 2020, pe o piata de media marcata de o digitalizare accelerata si de un val de incertitudine fara precedent. In ciuda acestui context, Mindshare a ramas pe pozitie ferma, actionand ca un consultant profesionist in raport cu clientii sai. Echipa Mindshare ofera servicii si expertiza de comunicare la cel mai inalt nivel clientilor sai, precum si consultanta cu privire la tendintele actuale si noile comportamente ale consumatorilor, in contextul generat de pandemie.

“In aceasta perioada am stiut ca cel mai important lucru este sa stam aproape de clienti. Momentul de deruta generat de pandemie a creat o nevoie si mai puternica de suport, de consultanta strategica, de expertiza. Clientii au nevoie de insight-uri, de studii, de viziune de viitor. Ne-am straduit sa nu lasam descoperite aspecte esentiale ale business-urilor clientilor nostri, iar faptul ca, iata, reusim sa castigam incredere mai departe, este un semnal care ne valideaza munca”, a mai adaugat Catalin Gaitanaru, CEO Mindshare.

Potrivit companiei de media, Prioritatea majora a Mindshare pentru perioada imediat urmatoare este consolidarea pozitiei sale pe piata de media, ca parte a celui mai avansat grup de comunicare la nivel mondial – WPP – prin lansarea constanta de noi servicii de comunicare inovatoare.

Cu o echipa de 9.300 de profesionisti in 86 de tari, Mindshare este una dintre cele mai mari agentii globale de media, specializata in servicii de consultanta de marketing, media si comunicare, parte a GroupM si WPP. Motto-ul Mindshare este "Speed, Teamwork, Provocation".

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o productie anuala de titei si gaze la nivel de grup de 55,4 milioane bep in 2019. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane de tone anual si opereaza o centrala electrica de inalta eficienta de 860 MW. Pe piata distributiei de produse petroliere cu amanuntul, Grupul este prezent in Romania si tarile invecinate prin intermediul a 798 benzinarii, la sfarsitul lunii iunie 2020, sub doua branduri, OMV si Petrom.

OMV Aktiengesellschaft, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, detine 51,011% din actiunile OMV Petrom. Statul roman, prin Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, detine 20,639% din actiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea detine 9,998%, iar 18,352% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa de Valori Londra.

Mai mult in Licitatii, Business, Conturi


PUBLICITATE: