O licitatie a deschis birou Kubis la Praga
Joi, 05 Martie 2015
 adplayers. Iulian Toma

O licitatie internationala a deschis birou la Praga agentiei digitale Kubis. Sigur ca nimeni nu isi imagineaza o agentie care va trai din doua marci, motiv pentru care au fost luate in calcul si oportunitatile.

“In 2014, Kubis a castigat, in urma unui pitch international, doua branduri de bere locale si importante: Radegast si Birell. Dezvoltarea in digital a acestor doua branduri (precum si castigarea pietei din Slovacia pentru unul dintre acestea), dar si premisele castigarii unor noi conturi de pe piata din Cehia au contribuit la luarea deciziei de deschidere a biroului local” argumenteaza pentru adplayers Vlad Popovici (foto), managerul companiei, deschiderea agentiei digitale de la Praga

Cu o asteptare, pentru inceput, de 250.000 de euro in cifra de afaceri, biroul estimeaza deocamdata in jur de 10% din volumul de business al companiei.

“Ne asteptam ca venitul adus din operatiunile din Cehia sa fie in jur de 10% din business-ul actual al Kubis Romania, luand in calcul si investitiile initiale, adica in jur de 250.000 euro” a mai detaliat Popovici.

Cu o echipa de 65 de oameni, in 2014 afacerea agentiei digitale cu birouri la Bucuresti, Houston si, mai nou, la Praga, a totalizat aproximativ 2 Milioane de euro. Pentru anul in curs, Kubis vizeaza o crestere de 10-15%.


Mai mult in Interactive, Digital, Licitatii


PUBLICITATE: