Noul Spital "Grigore Alexandrescu"
Miercuri, 10 Mai 2006

Noul Spital Grigore Alexandrescu

( AdPlayers.ro ) Agentia de identitate si consultanta de brand Strategid a creat noua identitate a Spitalului “Grigore Alexandrescu”. Procesul are loc in urma unui audit de brand desfasurat pe parcursul a doua luni, spune agentia. Noua identitate va fi lansata maine (Joi, 11 Mai), in cadrul ceremoniei de aniversare a 120 de ani de la infiintarea spitalului.

“Noua identitate vizuala reflecta personalitatea actuala a Spitalului nostru”, afirma Prof.Univ. Dr. Coriolan Ulmeanu, Directorul General al Spitalului. “Atitudinea personalului fata de copii internati, calitatea serviciilor si a actului medical precum si reputatia personalitatilor medicale ale spitalului sunt elementele principale care ne caracterizeaza activitatea”, precizeaza seful spitalului.

Noul Spital Grigore Alexandrescu“Am lucrat cu placere si cu daruire pentru acest proiect”, a declarat Lucian Trasa (foto), Director General, Strategid. “Din cate cunoastem, este primul proiect de creatie a identitatii unei institutii medicale administrate de stat”, precizeaza el.

Conform agentiei Strategid, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu este cel mai vechi spital de copii din Romania si din Balcani, fiind infiintat in jurul anului 1857 de Alexandru Dimitrie Ghica, Caimacam al Tarii Romanesti. Cladirea initiala a fost ridicata in 1886, fiind primul local stabil al Spitalului de copii.

Potrivit aceleiasi surse, astazi, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu – cel mai mare spital de copii din tara - face parte din Complexul de Spitale de Urgenta din Bucuresti si asigura urgentele pentru peste 1.200.000 de copii din Bucuresti si din judetele limitrofe capitalei. Afiliat Universitatii de Medicina si Farmacie CAROL DAVILA Bucuresti, spitalul contine patru Clinici Universitare care organizeaza cursuri universitare pentru studentii Facultatii de Medicina, precum si cursuri postuniversitare atat de rezidentiat pentru numeroase specialitati medicale cat si de perfectionare prin programul Colegiului Medicilor din Romania de Educatie Medicala Continua (EMC).

Strategid este o agentie de identitate si consultanta de brand cu sediul in Bucuresti si care, potrivit reprezentantilor sai, foloseste pentru creatia de identitate un sistem integrat propriu de analiza si audit de brand. De curand, a lansat produsul BrandTherapy – un program de branding intern care se adreseaza companiilor mari si angajatilor acestora.

Irina Toma info@adplayers.ro


PUBLICITATE: