Noua oferta de creditare lansata de Telekom Banking. De la 70.000 lei la 150.000 si dobanda fixa de la 7,9% la creditele in lei
PR
Miercuri, 18 Septembrie 2019

 

Credit: Telekom Banking. 

Dobanda fixa incepe de la 7,9% pentru creditele de refinantare cu sume egale sau mai mari de 70.000 lei si cu o conditie - virarea unui venit lunar de minimum 2.000 lei intr-un cont deschis la Telekom Banking. Pentru creditele noi, dobanda fixa incepe de la 8,9% si variaza in functie de suma creditului, de profilul clientului si de istoricul sau de creditare.

AdPlayers. info

Incepand cu luna septembrie, prin oferta Telekom Banking, clientii pot accesa credite de nevoi personale in lei de pana la 150.000 lei, beneficiind de rate fixe pe toata durata contractului, anunta reprezentantii de comunicare Telekom.

Potrivit informarii, dobanda fixa incepe de la 7,9% pentru creditele de refinantare cu sume egale sau mai mari de 70.000 lei si cu o conditie - virarea unui venit lunar de minimum 2.000 lei intr-un cont deschis la Telekom Banking. Pentru creditele noi, dobanda fixa incepe de la 8,9% si variaza in functie de suma creditului, de profilul clientului si de istoricul sau de creditare.

Acces imediat dupa aprobare la banii imprumutati printr-un card de debit oferit gratuit, pe loc.

Procesul de acordare este unul facil, clientii avand acces imediat dupa aprobare la banii imprumutati printr-un card de debit oferit gratuit, pe loc, care permite retrageri fara comisioane de la orice ATM din lume. De asemenea, clientii pot accesa creditul si prin intermediul serviciilor de Internet si Mobile Banking, oferite gratuit.

Nu se percepe comision de analiza in cazul creditelor de refinantare, iar pentru imprumuturile noi comisionul de analiza este de 250 lei. Nu exista costuri suplimentare pentru asigurari de viata sau somaj.

Exemple de calcul pentru 70.000 de lei cu DAE cu 9,58% si 8,33%

Pentru un credit de nevoi personale de 70.000 lei acordat pe o perioada de 5 ani cu virare venit: DAE 9,58%, rata credit 1.453 lei si valoarea totala platibila 87.447 lei. Rata anuala a dobanzii fixa pe toata durata contractului: 8,9%. DAE include comisionul de analiza dosar (250 lei) si taxa de inregistrare la Arhiva Electronica (65,7 lei) si comisionul de administrare cont curent (3 lei/luna).

Pentru un credit de refinantare de 70.000 lei acordat pe o perioada de 5 ani cu virare venit: DAE 8,33%, rata credit 1,419 lei si valoarea totala platibila 85,205 lei. Rata anuala a dobanzii fixa pe toata durata contractului: 7,9%. DAE include taxa de inregistrare la Arhiva Electronica (65,7 lei) si comisionul de administrare cont curent (3 lei/luna).

Creditele pot fi solicitate de persoanele cu varsta minima de 22 de ani si maxima de 70 de ani la scadenta ultimei rate a creditului, care inregistreaza venituri minime de 1.000 lei din salarii, pensii sau din activitati independente, iar vechimea la actualul loc de munca trebuie sa fie mai mare de 3 luni.

Poate fi solicitat in orice zi din saptamana, chiar si in weekend. 

Creditul este rapid si usor de obtinut si poate fi solicitat in orice zi din saptamana, chiar si in weekend, prin: Aplicatie online prin completarea unul formular simplu, accesand pagina dedicata ofertei, clientul urmand a fi contactat ulterior de catre un consultant Telekom Banking; Prin telefon, sunand la call center 021 9253, disponibil 24/7; sau intr-unul dintre cele 50 de puncte de vanzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din Bucuresti si principalele orase.

Lansat in Romania in octombrie 2017, Telekom Banking este proiectul financiar digital dezvoltat in cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania si Alior Bank, ce ofera persoanelor fizice produse si servicii bancare usor de utilizat, accesibile online, prin www.telekombanking.ro, si prin reteaua de magazine Telekom Romania si ale partenerilor selectati.

Clientii au acces la o gama variata de operatiuni bancare, oferta Telekom Banking cuprinzand conturi si carduri pentru desfasurarea operatiunilor bancare zilnice, produse de creditare si economisire, precum si platforma de Schimb Valutar Online, prin care clientii pot efectua schimburi valutare la cele mai bune cursuri de schimb din piata.

In cadrul ofertei Telekom Banking, serviciile bancare sunt oferite de Alior Bank S.A. Varsovia - Sucursala Bucuresti.


PUBLICITATE: