Nou Head of Trading la GroupM Romania. Mihai Visan a mai lucrat in WPP la Mediacom, Wavemaker si Mindshare
Miercuri, 29 Mai 2019

Mihai Visan, noul Head of Trading, Group M Romania.

Credit foto: Linkedin GroupM

Cu peste 20 de ani in comunicare, anterior noii sale pozitii, Mihai Visan (foto) si-a desfasurat mare parte din cariera sa profesionala in cadrul agentiilor Mediacom, Wavemaker si Mindshare, de asemenea parte din WPP, atat din perspectiva de client service, cat si de trading

AdPlayers.info

GroupM Romania, parte din Grupul International WPP, anunta numirea lui Mihai Visan in functia de Head of Trading. Potrviti reprezentantilor de comunicare ai grupului, Visan isi va prelua noile responsabilitati ca incepand cu luna iunie a acestui an.

Cu peste 20 de ani de experienta in industria de publicitate, anterior noii sale pozitii, Mihai si-a desfasurat mare parte din cariera sa profesionala in cadrul agentiilor Mediacom, Wavemaker si Mindshare, de asemenea parte din WPP, atat din perspectiva de client service, cat si de trading.

Potrivit reprezentantilor Grpup M Romania, Mihai Visan are ca obiectiv principal asigurarea continuitatii succesului GroupM in Romania, prin securizarea pozitiei de lider pe piata locala de trading.

“Mihai cunoaste business-ul in profunzime si am convingerea ca dedicarea, motivatia si dorinta lui de a obtine rezultate la cel mai inalt nivel fac ca aceasta decizie sa fie de bun augur, atat pentru evolutia sa profesionala, cat si pentru business in sine. Avem planuri ambitioase pentru business-ul local, iar Mihai va conduce in aceasta directie operatiunile de trading care se afla in centrul organizatiei noastre”, spune Dominic Grainger, CEO GroupM EMEA.

GroupM este lider-ul global de management al investitiilor in media, care gestioneaza peste 113 miliarde USD, in investitii anuale de media, prin intermediul agentiilor Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX si Xaxis. Prin intermediul specialistilor sai din intreaga lume, grupul ofera informatii valoroase despre tendintele de pe piata legate de consumatori si platforme de media, expertiza de trading, market-leading brand-safe media, solutii tehnologice, continut si multe altele. 


PUBLICITATE: