Netopia Payments lanseaza platforma mobilPay Delivery, pentru comenzi de la restaurante, magazine si producatori locali
Marti, 14 Iulie 2020

 

Credit: Netopia Payments 

Noul serviciu este integrat in aplicatia mobila mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA Payments, singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile.

AdPlayers. info

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, lanseaza oficial mobilPay Delivery, platforma de comenzi de la restaurante, magazine si producatori locali de produse alimentare.

Potrivit reprezentantilor de comunicare Netopia Payments, noul serviciu este integrat in aplicatia mobila mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA Payments, singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile.


„Dezvoltam constant noi servicii si functionalitati in aplicatia mobilPay Wallet, astfel incat utilizatorii nostri sa se bucure de o experienta 100% digitala chiar si in cele mai simple activitati cotidiene. Prin noul serviciu mobilPay Delivery, acestia pot comanda rapid preparatele preferate din meniurile restaurantelor partenere” a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA Payments.

,,In perioada pilot a proiectului, am descoperit necesitatea comerciantilor de a oferi clientilor varianta Pickup, de ridicare personala a produselor, asadar am activat imediat aceasta posibilitate alaturi de optiunea de livrare la adresa clientului”.

20 de restaurante astazi. 100 pana la sfarsitul anului.

In platforma au fost inrolate in perioada pilot peste 20 de restaurante din Bucuresti, printre care La Mama, Speed Pizza, Sushi House sau Burger Van. Pana la finalul acestui an, compania estimeaza listarea a peste 100 de restaurante partenere.

Pentru plasarea comenzilor, utilizatorii trebuie sa acceseze sectiunea Restaurante din aplicatia mobilPay Wallet, sa isi introduca adresa de livrare si apoi sa aleaga preparatele sau produsele preferate de la restaurantele partenere disponibile in zona. Acestia pot opta pentru una dintre cele doua variante disponibile pentru primirea comenzilor: livrare la adresa sau pickup - ridicare personala.

Compania anunta ca in scurt timp in platforma mobilPay Delivery va fi adaugata sectiunea Magazine, adresata comerciantilor din domenii precum legume&fructe, apicultura, inghetata, vinuri, cafea sau produse traditionale. Printre magazinele listate se vor regasi Butoiul cu inghetata sau Gust Autentic.

Prin programul mobilPay Delivery, utilizatorii mobilPay Wallet pot face comenzi simplu, direct din aplicatie, acestia avand deja metoda de plata salvata in contul de utilizator. Pe langa plata online cu cardul, utilizatorii au posibilitatea sa achite comenzile si cu carduri de masa. In acest sens, NETOPIA Payments a incheiat parteneriate cu toate companiile emitente de tichete de masa, ceea ce le permite posesorilor plasarea si achitarea comenzilor la restaurantele participante care accepta aceasta metoda de plata.

Comerciantii care activeaza in zona de restaurante, fast-food-uri, cafenele, magazine alimentare sau cele specializate in produse si preparate alimentare (precum micii producatori locali din domeniul agricol) din toata tara, care au organizat propriul serviciu de livrare, se pot inregistra in platforma mobilPay Delivery completand formularul disponibil aici: https://bit.ly/Mpydelivery.

Astfel, acestia au posibilitatea de a beneficia de comunicarea si expunerea ofertei intr-o aplicatie cu peste 300.000 de utilizatori, si de acces la o platforma de comanda directa care integreaza automat solutiile de cos de cumparaturi online si plata online. NETOPIA Payments percepe comerciantilor un comision de 6% din fiecare tranzactie inregistrata, ce include si taxele de procesare a platilor.

NETOPIA Payments este cel mai mare procesator de plati electronice de pe piata locala, companie 100% romaneasca, bazata pe inovatie de top si tehnologie de ultima generatie. In prezent, circa 20.000 de comercianti folosesc serviciile si solutiile NETOPIA: plati mobile, tranzactii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

MobilPay Wallet, primul portofel digital din Romania

Lansata in 2013, mobilPay Wallet este cea mai premiata solutie de plata din Romania si primul produs fintech romanesc premiat si consacrat in Silicon Valley. Este o aplicatie complet gratuita pentru utilizatori, prin care platile se fac instant din aplicatie sau prin scanarea codului QR afisat la casele de marcat sau pe pagina de plata a magazinelor online.

Fiecare plata este securizata, iar utilizatorii mobilPay Wallet achita inteligent, in mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket si Carrefour Market, Carrefour Express Pronto, Supeco, Selgros si Cora, facturi de telefonie, internet si TV, facturi de utilitati la zeci de furnizori de servicii de energie, apa canal, salubritate sau intretinere la bloc, reincarcarea de cartele preplatite, transport public in diferite orase ale tarii sau transport taxi cu Speed Taxi. De asemenea, consumatorii pot achita produse si servicii la peste 6.000 de comercianti online, totul printr-o simpla scanare de QR in pagina de plata a comerciantilor.

In 2017, aplicatia a primit inclusiv distinctia „Cel mai bun produs fintech”, in cadrul Global Startup Awards, etapa locala, dupa ce a fost numita, gradual: „Premiera anului in offline” in cadrul Galei No Cash in 2015, premiera anului la categoria „Solutii de plata nebancare” in cadrul Galei Nocash 2014, si a obtinut, tot in 2014, primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.

Versiunea 2.0 a aplicatiei mobilPay Wallet poate fi descarcata gratuit, din App Store, Google Play sau AppGallery, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS si Android si ofera un design al interfetei mult mai intuitiv, o sectiune noua pentru adaugarea programelor de loialitate si servicii noi plata oferite intr-o maniera usor de utilizat.

Mai mult in Digital, Business


PUBLICITATE: