Netbridge Development vrea 1,2 mil. EUR pe proiectele interne Netbridge
Miercuri, 28 Februarie 2007

Netbridge Development vrea 1,2 mil. EUR pe proiectele interne Netbridge

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Netbridge a decis ca, începând cu data 01 martie 2007, toate proiectele interne sa fie reunite in cadrul unei noi companii - NetBridge Development.

Noua companie va avea ca principal obiect de activitate gestionarea proiectelor curente si dezvoltarea unor proiecte noi. Director General al Netbridge Development va fi Cristian Bonciu, fost Director General Adjunct în cadrul Netbridge Investments.

“Pe cele zece luni ramase avem preconizate venituri totale de cca 1.200.000 euro, majoritatea acestora fiind din publicitate”, a declarat pentru AdPlayers Cristian Bonciu – viitorul Director General la Netbridge Development.

„În ceea ce priveste serviciile, Netbridge Development administreaza principalul site de licitatii online, Okazii.ro, care, în ultimele opt luni, a avut o crestere însemnata reusind sa îsi dubleze numarul de afisari. De asemenea, sunt cunoscute site-urile de resurse umane MyJob.ro si HR-Romania.ro”, a mai spus executivul companiei.

Tot legat de servicii, Bonciu mai afirma ca Netbridge Development realizeaza si transmisiile online pentru partidele de fotbal din Liga I si a introdus serviciile Netsafe, operând propriul Data Center.

Netbridge Development vrea 1,2 mil. EUR pe proiectele interne Netbridge"Este un pas firesc în evolutia netBridge. Este un pas care a survenit ca urmare a dezvoltarii noastre accelerate si a specializarii din ce în ce mai accentuate a serviciilor pe care le oferim", a declarat Cristian Petriceanu (foto), Director General al NetBridge Investments.

"Pornind de la expertiza curenta, NetBridge Investments va dezvolta noi servicii care sa vina în întâmpinarea dezvoltarii pietei de publicitate online", declara Valentin OERU, noul Director Executiv al Netbridge Investments.

Potrivit oficialilor de comunicare, Netbridge Investments se va concentra în jurul agentiei de publicitate Boom.ro, ocupându-se, cu precadere, de vânzarea publicitatii online.

Netbridge Development vrea 1,2 mil. EUR pe proiectele interne Netbridge

Daca Netbridge development vrea 1,2  Mil. EUR pâna la sfârsitul anului, Netbridge Investments estima de curând pentru AdPlayers, ca are ca obiectiv din publicitatea online o cifra de afaceri de 3,5 Mil. EUR pe 2007. “Ne-am propus 3,5 milioane de euro, adica aproximativ 40-50% din piata”, declara de curand, pentru AdPlayers, Valentin OERU (foto) - Director Executiv al Boom.ro.

AdPlayersFile

Prin preluarea proiectelor interne de la Netbridge Investments, Netbridge Development devine principalul furnizor de servicii online profesioniste din Romania. Peste 1,5 milioane de utilizatori de internet folosesc direct serviciile netBridge in fiecare saptamana.

In Romania, Netbridge Investments a dezvoltat, intre altele: Trafic.ro serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, OKazii.ro, cel mai vizitat site de comert electronic, HR-Romania.ro, serviciu dedicat de recrutare online pentru pozitii de top si middle management si portalul de recrutare www.MyJob.ro.

PUBLICITATE: