Nascut in izolare. Doua tinere antreprenoare cu experienta in educatie si business lanseaza programul de dezvoltare UNFOLD
Joi, 14 Mai 2020

 

Ioana Axinte ( foto, stanga) si Lucia Radu (foto, dreapta), doua tinere antreprenoare cu experienta in educatie si business lanseaza programul de dezvoltare UNFOLD

Ioana Axinte are peste 8 ani de experienta in design de procese de invatare si management de programe, facilitand conversatii pe teme precum blended learning si design de activitati de invatare digitale, colaborative. Lucia Radu are 13 ani de experienta in management de programe, organizare si livrare de experiente de invatare, lucrand cu grupuri tinta variate - parinti, profesori, antreprenori, in domenii precum procese de invatare, educatie nonformala, antreprenoriat, dezvoltare personala, dar si facilitare de procese de design thinking si rezolvare colaborativa de probleme.

AdPlayers. Info

Program de dezvoltare nascut in izolare. Doua tinere antreprenoare cu experienta in educatie si business lanseaza UNFOLD, primul program de dezvoltare personala, care aduce impreuna instrumente de neurostiinta aplicata, procese de invatare inovatoare si structura din management de proiect.

Proiectul a fost lansat in aceasta perioada de izolare sociala in care multa lume isi cauta un drum mai bun in viata. Cei care se vor inscrie in program vor fi sprijiniti sa isi identifice potentialul si sa se reinventeze, fie ca asta inseamna sa lanseze o afacere la care visau, fie sa schimbe modul in care privesc oportunitatile si provocarile din jur.

Mii de ore de training si facilitare cu peste 6000 de participanti in cadrul evenimentelor

Proiectul este creat si coordonat de doua tinere antreprenoare cu experienta vasta in educatie si business, Ioana Axinte si Lucia Radu.

Lucia Radu are 13 ani de experienta in management de programe, organizare si livrare de experiente de invatare, lucrand cu grupuri tinta variate - parinti, profesori, antreprenori, in domenii precum procese de invatare, educatie nonformala, antreprenoriat, dezvoltare personala, dar si facilitare de procese de design thinking si rezolvare colaborativa de probleme.

Ioana Axinte are peste 8 ani de experienta in design de procese de invatare si management de programe, facilitand conversatii pe teme precum blended learning si design de activitati de invatare digitale, colaborative. 

Impreuna au peste 20 de ani de experienta cu mii de ore de training si facilitare, cu peste 6000 de participanti in cadrul evenimentelor organizate.

"Indiferent de ce competente avem, baza pleaca de la modul nostru de gandire si de prisma prin care vedem lumea. De multe ori actionam pe baza unui mod conditionat, automat, care tine de obisnuinta si asta se reflecta in viata de zi cu zi. Prin program noi oferim oportunitati de reflectie, de dezvoltare a unei mentalitati de crestere si perseverenta in fata oricarui obstacol.",  declara Ioana Axinte.

"Traversam o perioada care a pus reflectorul pe relatiile si pe prioritatile noastre. E important sa integram ce am invatat acum despre noi si sa alegem sa traim o viata autentica, in acord cu valorile noastre, o viata de care sa ne bucuram cu adevarat.", spune Lucia Radu.

Mediu online international

Participantii vor invata intr-un mediu online international si multicultural timp de 4 saptamani, isi vor clarifica obiectivele personale si profesionale. Programul are ca obiective scopul de a oferi cadrul potrivit pentru un plan de actiune pentru viitor.

Programul international se va desfasura online, in limba engleza, va avea o durata de 4 saptamani si va include: 4 webinarii, 4 sesiuni de peer to peer learning, o sesiune de coaching, 8 instrumente si o lume de posibilitati. Toate detaliile despre program pot fi gasite pe www.journeytounfold.com

Atelierele online vor avea loc in limba engleza si se vor desfasura live, nefiind preinregistrate, oferind astfel oportunitatea de interactiune in timp real si de lucru aplicat pe situatii personalizate.

Inceputul calatoriei UNFOLD pentru dezvoltare personala va fi pe 21 Mai la un webinar gratuit de DISCOVERY, in care toti participantii vor explora un prim instrument care poate fi cu usurinta folosit in multe arii din viata, in planificarea actiunilor dorite. Inscrieri se pot face pe www.journeytounfold.com/discovery . Evenimentul va avea loc la ora 19:00, ora Romaniei.

Mai mult in Work From Home, Business, Educatie, Management, 


PUBLICITATE: