Mona Opran este noul MD al Grupului Saatchi&Saatchi Romania
Marti, 06 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mona Opran (foto) este noul Managing Director al Grupului Saatchi&Saatchi Romania, structura care, dupa cum au declarat pentru AdPlayers oficialii companiei, reuneste operatiunile Saatchi&Saatchi Advertising - agentie de publicitate, Pantone Studios -  companie de productie si Saatchi & Saatchi X - shopper marketing. 

Fostul Managing Director, Saatchi & Saatchi - Cristina Oanta, a fost recent numita in functia de Director Executiv al WYG, companie de consultanta de management parte a Grupului Centrade, detinut de fratii Florescu.

“Sunt incantat sa anunt ca Mona Opran este noul Managing Director, Saatchi&Saatchi Romania. O cunosc de 12 ani, de cand s-a alaturat Saatchi&Saatchi pentru prima data si nu cred ca exista cineva mai potrivit pentru aceasta pozitie”, declara Radu Florescu, CEO, Saatchi&Saatchi.

Potrivit sursei, numirea Monei Opran nu modifica pozitia de Chief Executive Officer  (CEO) Saatchi & Saatchi detinuta in acest moment de Radu Florescu,  acesta fiind in continuare responsabil de strategia si viziunea globala a tuturor operatiunilor de marketing si comunicare detinute de Centrade in Romania care, pe langa grupul Saatchi&Saatchi Romania, mai controleaza Zenith Media - agentie de media si Cable Direct - regie de vanzari de publicitate.

Obiectivele pe termen scurt ale celor doi se refera la analiza resurselor fiecarui department in parte dar si la extinderea departamentului de strategie, a companiei Saatchi&Saatchi X si infiintarea un department de “interactive services”. Opran va conduce pentru o perioada limitata de timp si operatiunile Saatchi&Saatchi X, pana la numirea unui nou director.

AdPlayers.ro/File

/Saatchi&Saatchi

Unul dintre cele mai mari grupuri de companii din piata de publicitate din Romania, Saatchi&Saatchi ofera servicii full service prin departamentele sau companiile componente. Printre cei mai importanti clienti Saatchi&Saatchi se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Blend-a-Med, Head&Shoulders), Bunge, Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips), AIG (Fond de Pensii), Heineken, Zapp, Holcim, Nestle, Loteria Romana, Caroli, Sabon, SPAR, Junior Achievement, United Way Romania, Special Olympics Romania.

/Mona Opran

Mona Opran a absolvit Business School, avand in prezent o diploma in Business Administration. A lucrat de-a lungul timpului in doua dintre cele mai importante agentii din Romania: Saatchi&Saatchi si D’Arcy, unde a fost responsabila de conducerea departamentului de BTL, cat si de deschiderea de birouri in Bulgaria si Macedonia.

In 2005 a format Saatchi&Saatchi X, compania de shopper marketing din grup. Cei mai importanti clienti pe care Mona i-a supervizat sunt: P&G, Chio, Ciuc, Danone si Raiffeisen Bank.


PUBLICITATE: