McCann PR si Avenor College in parteneriat strategic pentru proiecte educationale inovatoare
Marti, 05 Aprilie 2022

“Ma bucura ca doi lideri din domeniile lor de activitate semneaza acest parteneriat strategic. Credem in misiunea Avenor de a-i ghida pe copii sa isi creeze propriul traseu de invatare si sa isi contureze propriul viitor si ne dorim sa sprijinim comunicarea initiativelor inovatoare ale scolii. Educatia de calitate este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi copiilor, iar parteneriatul cu Avenor ne onoreaza”, a declarat Lavinia Chican, Senior Partner, Mccann PR.

AdPlayers. info

Mccann PR si Avenor College au incheiat un parteneriat strategic de comunicare, pentru promovarea celor mai noi metode de educatie si exemple de best practice, sprijinind astfel sectorul invatamantului din Romania prin consolidarea unor repere educationale pozitive si inovatoare, anunta initiatorii proiectului.

Avenor College este o scoala internationala bilingva din Bucuresti, infiintata in 2007, avand in prezent peste 600 de copii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani si o echipa formata din peste 150 de membri. Scoala este acreditata de Ministerul Educatiei din Romania si de British Schools Overseas si autorizata de Cambridge International Examinations sa sustina examinari recunoscute la nivel international: Checkpoint, IGCSE si A level. De asemenea, scoala este membra a Common Ground Collaborative, o retea globala inovatoare de scoli internationale de elita. Avenor College a fost infiintata de Fundatia Avenor, o organizatie non-profit, fondata de Diana Segarceanu si Florin Segarceanu.

„Credem ca prin experienta si reputatia castigate in sectorul educatiei putem sa inspiram si dezvoltarea altor scoli. Am ales parteneriatul cu Mccann PR care ne va sprijini sa ducem mai departe mesajele si bunele practici Avenor”, spune Diana Segarceanu, Director executiv si co-fondator Avenor College.

,,Avem o comunitate extraordinara de profesori si parinti, care sunt preocupati ca printr-o educatie cu rost sa schimbe lumea in bine prin ghidarea elevilor catre cel mai bun viitor posibil, prin metode de invatare inovatoare, adaptate fiecarui copil in parte. Prin activitatile de comunicare pe care le vom desfasura cu Mccann PR ne propunem sa aducem in discutie valorile si practicile Avenor si sa inspiram alte scoli si alti profesori sa aduca o schimbare pozitiva in intreg sistemul de invatamant”, adauga Diana Segarceanu

Parteneriatul dintre Mccann PR si Avenor se concentreaza pe sustinerea si dezvoltarea activitatilor de comunicare externa si interna ale scolii, pentru a aduce valoare adaugata invatamantului romanesc prin surse de informare si exemple de calitate.

“Ma bucura ca doi lideri din domeniile lor de activitate semneaza acest parteneriat strategic. Credem in misiunea Avenor de a-i ghida pe copii sa isi creeze propriul traseu de invatare si sa isi contureze propriul viitor si ne dorim sa sprijinim comunicarea initiativelor inovatoare ale scolii. Educatia de calitate este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi copiilor, iar parteneriatul cu Avenor ne onoreaza”, a declarat Lavinia Chican, Senior Partner, Mccann PR.

McCann PR ofera servicii de comunicare integrate unui portofoliu extins de clienti din domenii precum FMCG, Health, Technology, Sport & Lifestyle. Agentia a obtinut numeroase premii locale si internationale, consolidandu-si un portofoliu de clienti lideri in industriile respective.

McCann PR are in prezent peste 18 ani de activitate si este afiliata la reteaua Weber Shandwick. In 2021, McCann PR a fost desemnata agentia de PR nr. 1 in Romania de Revista BIZ, pe baza studiului anual realizat de Unlock Romania. Portofoliul de clienti al agentiei include companii precum Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Metropolitan Life, Kaufland, Huawei, Heineken, CCC, Nestle, Microsoft, Ikea, Gefco, Nokian Tires, Konica Minolta, IBM, Reteaua de Sanatate Regina Maria, Ponderas Academic Hospital, McDonald's, GSK Romania, Horia Tecau, LAWG, Dyson, Philip Morris Romania, Green Point, Hard-Rock Café Romania, Radisson Blu Bucharest, Conservation Carpathia, AstraZeneca, ORCAM, Sanofi, Bristol Myers Squibb etc.

Avenor College este o institutie educationala non-profit, o scoala internationala bilingva ancorata in cultura romaneasca. Co-cream pentru fiecare dintre elevii nostri intre 2 si 18 ani experiente de invatare stimulante care le formeaza competentele pentru viitor. Viziunea noastra este sa cream un reper educational pozitiv si inovator in Romania.

Avenor College are dubla acreditare, atat in sistemul romanesc, cat si in sistemul britanic. Am primit acreditarea Ministerului Educatiei din Romania, prin ARACIP, in urma cu 12 ani, iar din anul scolar 2018-2019 avem confirmarea ca indeplinim si standardele British School Overseas (BSO), reprezentand Department for Education (DfE) din Marea Britanie.

In 2007, scoala a pornit cu cinci elevi de clasa intai. Cincisprezece ani mai tarziu, Avenor College are peste 600 de elevi intre 2 si 18 ani si o echipa cu peste 150 de membri. Scoala are doua sedii in zona de Nord a Bucurestiului: o eleganta vila istorica in care functioneaza gradinita si un campus special proiectat si construit la liziera padurii Baneasa, in Greenfield,  pentru a gazdui scoala si liceul.

Anul acesta, Avenor College deschide o noua cladire dedicata copiilor din clasele 6-12 si isi extinde astfel capacitatea pentru a primi elevi care isi doresc sa-si continue studiile in sistem britanic.

Mai mult in Campanii, Business, Educatie,


PUBLICITATE: