Marketing cu continut si influentatori online de nisa. Global a lansat agentia Trending Influencers
Marti, 05 Decembrie 2017

Credit: Global PR / Fabrica de PR

Olga Juverdeanu (foto), GM, Global: „Credem ca urmatoarea etapa in influencers marketing este partea de targetare, de nisare pe micro-influenceri, cu comunitati mici, dar foarte fidele, loiale, in care engagementul este mult mai mare decat intr-o comunitate generalista"

adplayers.info

Global a lansat agentia de nisa Trending Influencers sub managementul Alexandrei Hash, sora lui Mickey Hash. Trending Influencers (www.trendinginfluencers.com), cea mai noua agentie de influencers a grupului Global, aduce laolalta cateva sute de influenceri cu comunitati relevante in social media, pe domeniul lor de activitate.

Olga Juverdeanu, General Manager Global: „Credem ca urmatoarea etapa in influencers marketing este partea de targetare, de nisare pe micro-influenceri, cu comunitati mici, dar foarte fidele, loiale, in care engagementul este mult mai mare decat intr-o comunitate generalista. Probabil ca acesta este viitorul si pentru asta ne pregatim.”

Potrivit reprezentantilor de comunicare, noua agentie are ca focus segmentul de micro-influencers din 10 nise diferite: beauty & fashion, men’s lifestyle, travel, luxury, sports, arts, entertainment, teenage, parenting si professionals.

92% din cumparatori iau decizii bazate pe recomandari

Majoritatea statisticilor legate de obiceiurile de consum arata ca in jur de 92% din cumparatori au deciziile bazate pe recomandari. De la cine sunt aceste recomandari? De la apropiati, specialisti si oameni pe care ii admira - adica influenceri si micro-influenceri.

Campaniile cu micro-influenceri ii permit advertiser-ului sa ajunga la un public extrem de targetat pentru brandul sau, sa obtina credibilitate si un engagement mai mare, la un cost mai mic – comparabil cu bugetul pentru TV, de exemplu.

Trending Influencers ofera un spatiu comun creatorilor de continut original pe nisa pe care o reprezinta, astfel incat sa creeze cea mai relevanta platforma de digital content nisat, atat pentru consumatori, cat si pentru specialistii din advertising sau pentru branduri. Cu o vasta experienta in social media, business si digital marketing, echipa Trending Influencers vine cu know-how si cu o viziune fresh, astfel incat aceasta comunitate digitala sa livreze continut de calitate, original si inovator.  

Alexandra Hash, Manager Trending Influencers: „Trending Influencers este o comunitate de oameni interesanti care exceleaza in domeniul in care activeaza. Cred ca adevaratii lideri de opinie sunt specialistii, iar Trending Influencers are specialisti din domenii variate precum sport, calatorii, luxury, dans, moda, chiar si medicina. Engagement-ul micro-influencerilor este impresionant, credibilatatea lor este solida, iar continutul original. Este un proiect de care sunt foarte entuziasmata si care, cred, va schimba abordarea de advertising si endorsement a brandurilor nu doar in Romania, ci la nivel international.”  

Statistici:

Intr-un studiu publicat recent, Sway Group Research a emis urmatoarele concluzii:

•            Advertiserii care au implementat o campanie de micro-influenceri au castigat 26 de lei in media value pentru fiecare 4 lei investiti.

•            81% din advertiseri au spus ca marketingul cu micro-influenceri este eficient.

•            92% dintre consumatori au incredere in recomandarile micro-influencerilor specialisti in domeniile lor de activitate, in timp ce doar 33% sunt influentati de reclame.

•            74% din marketeri au in plan sa foloseasca influencers marketing in viitorul apropiat.

Mai mult despre Trending Influencers

Mai mult in Interactive, Digital, Influencers

 


PUBLICITATE: