Maria Grachnova a fost desemnata noul CEO al Dentsu Romania. Razvan Varabiescu paraseste pozitia de CEO al companiei locale
Marti, 17 Noiembrie 2020
 

Maria Grachnova, Noul CEO Dentsu Romania. Credit. Dentsu Romania. 

Maria Grachnova va prelua acest rol incepand cu 4 ianuarie 2021, iar Razvan Varabiescu, CEO al Dentsu Romania, a decis de curand sa isi indrepte atentia spre alte provocari profesionale. In prezent CEO al Dentsu Bulgaria, Grachnova va prelua inclusiv rolul de CEO al companiei, in Romania

AdPlayers.info

Razvan Varabiescu, CEO al Dentsu Romania, a decis de curand sa isi indrepte atentia spre alte provocari profesionale, urmand ca Maria Grachnova, in prezent CEO al Dentsu Bulgaria, sa preia inclusiv rolul de CEO al companiei, in Romania.

Schimbarea va avea loc incepand cu 4 ianuarie 2021, pana in acel moment Maria Grachnova intrand intr-o perioada de tranzitie si pregatire pentru noua pozitie, cu ajutorul lui Razvan Varabiescu.

„Ii doresc lui Razvan tot ceea ce este mai bun in atingerea noilor planuri. In calitatea ei de CEO al companiei in Bulgaria, Maria a fost mereu apropiata de clientii ei si de echipa. Este unul dintre cei mai buni lideri din tara ei. Sunt convins ca experienta acumulata si traseul ei profesional de pana acum vor deschide un nou capitol in dezvoltarea pietei din Romania. In vremurile actuale acest tip puternic de leadership dezvoltat pentru oamenii nostri din companie si de parteneriat cu consumatorii si partenerii de business, este crucial. Ii urez succes in noul rol!”– a spus S?awomir St?pniewski, CEO Dentsu Poland & CEE.

La randul ei, reflectand asupra numirii sale in noua functie, Maria a declarat: “Sunt onorata si entuziasmata pentru ca am fost aleasa sa conduc operatiunile Dentsu din Romania. Ca si companie, avem o cultura importanta, unele dintre cele mai extinse capabilitati si o strategie invingatoare care ne vor permite sa crestem si sa devenim din ce in ce mai puternici. Sa duc si mai departe succesul Dentsu Romania este o provocare pe care o accept cu incredere, hotarare si ambitie puternica atat pentru echipa pe care o voi conduce, cat si pentru clienti, pe care imi propun sa ii ajut sa isi indeplineasca si cele mai ambitioase planuri. Sunt foarte pasionata si determinata sa ii plasez pe clientii companiei in centrul tuturor activitatilor pe care le vom realiza.”

Dentsu Romania este prezenta pe piata din 2001 odata cu lansarea Carat Romania.. In prezent, Dentsu Romania (sub care actioneaza brandurile Carat, Isobar, iProspect, Posterscope, Amplifi, The Story Lab) ofera servicii de Communication Planning, Media Planning & Buying, Digital Transformation, Performance Services, Digital Creative Services pentru mai mult de 110 clienti (incluzand Mondelez, Mastercard, Philips, Jysk). In mai 2020 Dentsu Romania a devenit parte din clusterul pe CEE al Dentsu CEE (care include pietele din Romania, Bulgaria, Croatia & Adriatica, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Polonia).

Maria Grachnova si-a construit pana in prezent o cariera de succes in Dentsu, alaturandu-se business-ului in functia de Managing Director in 2012 odata cu lansarea Carat Bulgaria. Sub managementul ei, compania s-a bucurat de o crestere si o transformare importante. In 2015 a fost promovata in rolul de CEO al Dentsu Bulgaria, dupa succesul unor lansari precum Vizeum (2013) si iProspect (2014). Incepand cu 2017 Maria Grachnova este CEO al Dentsu Balkans, devenind responsabila cu dezvoltarea si implementarea strategiei de business a retelei pentru zece tari din Balcani- Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Macedonia, Albania, Bosnia si Hertegovina si Kosovo. Maria a fost desemnata printre cei 10 cei mai buni “Manageri ai Anului” in Bulgaria in 2019, devenind astfel singurul reprezentant al industriei de marketing din shortlistul de 45 de nominalizati si una dintre putinele femei din lista.

Razvan Varabiescu s-a alaturat Dentsu in functia de Managing Director Carat in 2008 dupa o experienta de 13 ani in media, dintre care trei petrecuti pe pozitia de manager a uneia dintre agentiile media de top trei de pe piata. Razvan a fost ales CEO al Dentsu Romania in 2015. Sub leadershipul lui Razvan, Dentsu Romania si-a marit echipa de la 35 la 85 de profesionisti, si-a dublat volumul de business si diversificat ariile de expertiza pe piata de publicitate din Romania.

 Mai mult in Business, Management


PUBLICITATE: