Management nou la tehnologia Telekom. Alexander Jenbar, Director Executiv Tehnologie & Informatie al Telekom Romania Mobile Communications S.A.
Luni, 23 August 2021

 

Credit. Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Cu experienta de 23 de ani, dintre care 15 ani au fost pe pozitii de management in companii renumite de pe piata de telecomunicatii, Alexander Jenbar ii va raporta noului Director General al Telekom Romania Mobile Communications S.A., Dina Tsybulskaya. Alexander Jenbar va raspunde de coordonarea tuturor activitatilor privind reteaua, asigurand operarea eficienta si sprijinind furnizarea de servicii de inalta calitate catre clienti.

AdPlayers. info

Grupul de companii Telekom Romania anunta numirea domnului Alexander Jenbar, de la 15 august 2021, in pozitia de Director Executiv Tehnologie si Informatie (CTIO) al Telekom Romania Mobile Communications S.A., anunta compania.

Potrivit informarii, Alexander Jenbar ii va raporta noului Director General al Telekom Romania Mobile Communications S.A., Dina Tsybulskaya. Alexander Jenbar va raspunde de coordonarea tuturor activitatilor privind reteaua, asigurand operarea eficienta si sprijinind furnizarea de servicii de inalta calitate catre clienti.

Domnul Jenbar are o experienta de 23 de ani, dintre care 15 ani au fost pe pozitii de management in companii renumite de pe piata de telecomunicatii, unde a indeplinit roluri precum Chief Operations Officer in cadrul TDC Net AS – TDC Group Denmark (2019-2021), responsabil de intreaga zona de tehnologie, operatiuni clienti si calitatea retelei, precum si rolul de Director Operatiuni si Managing Director Retea in cadrul A1 Telekom Austria Group (intre 2012 si 2019).

Alexander Jenbar este cetatean austriac, a studiat in Austria si Germania si detine diplome de master in economie, business si administratie publica.

Proactiv si orientat spre rezultate, cu experienta vasta in toate zonele tehnice si comerciale ale businessului, experienta lui Aleander Jenbar este semnificativa si in managementul echipelor de profesionisti din telecom, inclusiv din zona de ICT, avand o abordare de management analitica, traducand informatia tehnica in sinteze care evalueaza impactul in business. Cu un stil de management direct, noul manager de la Telekom este implicat in dezvoltarea si implementarea planurilor strategice si tehnice menite sa asigure cresterea si succesul companiei.

Mai mult in Management, Telecom,

 


PUBLICITATE: