Management nou Tribal Worldwide Romania. Simina Zidaru este noul Deputy Managing Director
Luni, 28 Iunie 2021

 

Credit. Tribal Worldwide Romania. 

Simina Zidaru va lucra impreuna cu Roxana Memetea, Managing Partner Tribal Worldwide Romania, pentru a indeplini obiectivele de business ale agentiei cu peste 30 de specialisti si expertiza in diferite arii ale industriei creative digitate, de la strategie, date si creatie, pana la social media, creare de continut, editare video, data innovation si programare.

AdPlayers. info

Simina Zidaru devine noul Deputy Managing Director in cadrul Tribal Wordwide Romania, una din cele mai puternice agentii de digital la nivel local. Anterior, Simina a ocupat in Tribal pozitia de Creative Director. Cu o experienta de 10 ani dobandita in agentii de creatie de top din Romania, Simina Zidaru va dezvolta si implementa strategia de management a agentiei Tribal Worldwide Romania.

Noul deputy managing director va lucra impreuna cu Roxana Memetea, Managing Partner Tribal Worldwide Romania, pentru a indeplini obiectivele de business ale agentiei. Aceasta va coordona o echipa de peste 30 de specialisti, cu expertiza in diferite arii ale industriei creative digitate, de la strategie, date si creatie, pana la social media, creare de continut, editare video, data innovation si programare.

«De cand s-a alaturat echipei noastre, am vazut in Simina nu doar un spirit foarte creativ, ci un team leader profesionist, ce are capacitatea de a analiza si anticipa provocarile si schimbarile din piata. Filosofia noastra de business este construita in jurul oamenilor care impartasesc valori comune, oameni care inoveaza si fac diferenta intr-o lume ce se afla intr-o continua transformare. Ma bucur ca Simina s-a integrat atat de natural in echipa noastra si abia astept sa construim impreuna un nou capitol Tribal.», a completat Roxana Memetea.

Simina a fost selectata de Cannes Lions ca parte din programul See It Be It – program de dezvoltare si accelerare a carierei adresat femeilor in pozitii de leadership din industria de comunicare. De asemenea, se bucura de recunoastere si premii in cadrul unora dintre cele mai importante festivaluri de publicitate si comunicare din tara si strainatate, precum Effie, ADCeurope, Internetics, Fibra, Sabre sau PR Awards.

«Tranzitia unui director de creatie inspre managementul operational este atipica. Probabil personalitatile manageriale si cele creative sunt relativ diferite. Cu toate acestea, cele doua pot sa co-existe. Am alaturi de mine o echipa care crede in valoarea leadership-ului creativ si in creativitate ca unealta reala in business. Creativitatea se aplica multidisciplinar, de la social media, strategie, continut, date, si pana la client service. Procesul de invatare nu ar trebui sa inceteze niciodata, iar eu sunt recunoscatoare ca am sansa de a incerca si eu sa fac lucrurile altfel.», a declarat Simina Zidaru, Deputy Maganing Director, Tribal Worldwide Romania.  

Tribal Worldwide Romania este agentia de comunicare digitala full service, parte din The Group si aflliata la retaua internationala Tribal Worldwide. Expertiza echipei Tribal Worldwide Romania acopera intregul spectru de competente in serviciile de marketing digital: concepte de campanii si campanii integrate, platforme de comert electronic si platforme dedicate mediului mobil, comunicare in retelele de socializare si strategii care implementeaza intr-un mod creativ noile tehnologii. In fiecare zi, echipa Tribal aplica tehnici moderne de rezolvare a problemelor de comunicare ale clientilor, pentru a aduce consumatorii mai aproape de branduri, cu credinta constanta ca este nevoie de putina umanitate intr-o era complet digitala.

Mai mult in Business, Management


PUBLICITATE: